2777
2789
عنوان

چندروز از پریودم عقب افتاده

766 بازدید | 25 پست

چندروز از پریودم عقب افتاده و از یک هفته قبل تاریخ پریودم دل درد و گرفتگی کمر و ران پام درد میکرد و سینه هام به طرز عجیبی درد میکرد نمیشه رست بهش زد،،،الان ۳روز از پریودم عقب افتاده و هنوزم همین علائم را دادم ولی کمتر

به نظرتون باردارم؟ و اینکه ترشح سفید کشدار هم دارم ولی کم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال بارداری هست علائمشو که داری یه بی بی بزن گلم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
احتمال بارداری هست علائمشو که داری یه بی بی بزن گلم

همیشه دل درد و کمر درد و اینارو داشتم 

فقط فرقش با اینسری این بود که ۱روز قبل پریودم یا همون روز درد داشتم ،،الان از یک هفته قبلش اینجوریم،،و اینکه دستشویی میرم بعدش دلم بیشتر درد میگیره