دو روزه قفلی زدم برم لاکپشت بگیرم { از پرنده و جوجه و هر چیزی ک پر و نرم باشه وحشت دارم چون تو بچگی بدجور چندین بار ترسوندنم} حالا دیروز رفتم لاکپشتم دیدم دستمم گرفتم نترسیدم همه تحقیقامم کردم واسه غذاشون و نگهداریشون حالا پدرشوهرم میگه لاکپشت نحسی میاره راسته؟؟میگه قدیمیا گفتن ...خواستم خرگوش بگیرم میگه خرگوش اومد نیومد داره ...خواستم همستر بگیرم تحقیق کردم دیدم ادرارش بوی بد و تیزی داره ...ایگوانا خواستم بگیرم بچش 3و نیم هست بزرگش 17 ...من خیلی بتونم هزینه کنم تا 1 تومن ...لاکشپتم بزرگش 200 بود یه ماهش 50 بود سه ماهش 80 ...
واقعا کسی شنیده لاکشپت نحسی داشته باشه؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
لاک پشت بیماری پوستی مشترک داره ما داشتیم ردش کردم
واقعا؟؟؟؟؟؟؟ خاکی یا دوزیست؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من در کل شنیدم برای هر حیوونی اینو منم یه لاکپشت گرفته بودم میخواستم ببرم خونه پدرشوهرم همینو گفت ...
ردش کردین؟؟؟ بیماری چیزی نداشت اذیت نداشت؟؟؟؟
اصلن با اسارت حیوون موافق نیستم ولی کلن خواستم خواهش کنم هر لاک پشتی میگیری، لاک پشت خزری نگیر، چون در معرض انقراضه، گناه دارن، زیست بوم مملکتو بهم نزنید لطفن، همیطوریش به طبیعت ر*یده شده
اهان در مورد نحسی والا من شنیدم لاک پشت تو خونه باشه خوش یمنه همسایمون یه بزرگش تو حیاط داره ...
عه .... من تا حالا درباره لاکپشت نشنیدم ..سگ خواستم بگیرم چون فامیلای شوهرم مذهبین نمیشه میگن نجسه و اینا وگرنه عااااااااااااااشق سگم ...
من دوزیست گرفتم واسه آکواریوم رفتم غذاشو بخرم فروشنده گفت حتی ممنوع هم شده
اره منم دیروز دوزیست بهم گفتن بیماری پوستی و باکتریاش زیاده ولی گفتن خاکی اینجور نیس حالا موندم چه کنم
ما یه حیاط خیلی بزرگ داشتیم اونجا راحت واسه خودش راه میرفت از درخت انجیر برگ هاشو انجیر هاش که میریخت میخورد کنار درخت هم که موزائیک نبود زمستون برا خودش یه سوراخ درست کرده بود میرفت توش باز اول بهار اومد بیرون
بعد ما دو ماه پیش ازون خونه رفتیم من دیدم اون اونجا راحت تره به صاحب خونه گفتم اگه مشکلی باهاش نداره همون جا بمونه
اره منم دیروز دوزیست بهم گفتن بیماری پوستی و باکتریاش زیاده ولی گفتن خاکی اینجور نیس حالا موندم چه ک ...
همسایمون خاکی داره
اخه لاک پشت چه دلنشینی داره که میخای بگیری؟ لااقل عروس بخر ما در حال حاضر داریم لااقل یه چهه چهه ای میزنه
خرگوش خیلی دوست داشتم یکی اوردم از 5 روزگی با سرنگ شیر دادمش تا یه سالگی به حدی ادارش بو میداد خودم متوجه نمیشدم یکی از بیرون میومد میفهمید اونم ناچار دادم به کسی