2777
2789

من یکی از اقوام خیلی نزدیک رو دوست دارم از بچگی و دوست داشتنم یه طور عجیبه اصلا انگار که خودم به دنیا آورده باشمش در اون حد دوسش دارم 

حتی تو همون بچگی بهش پیام دادم گفتم می‌خوامش ولی اون گفت نه بچه آیی و یه سری حرفا که بیشتر به اونایی که سنشون خیلی بالاس میخوره بگن که من چون خودشم بچه بود شک کردم شاید کسی دیگه ایی جواب داده 

با این حال خیلییی سعی کردم فراموشش کنم  ولی نمیشه که نمیشه شاید یه هفته بتونم یا اصلا یه ماه ولی بازم زخمش برام سر باز می‌کنه 

از این ماجرای پیام دادن من خیلی وقته که میگذره چون میگم بچه بودم 

تا اینکه چند وقت پیش همه دور هم جمع شده بودن فامیلا و من نبودم 

بعد یکی برگشته به خواهر کسی که من دوسش دارم گفته شنیدم سارینا (اسم مستعار من و اون )مثلا احسان رو میخواد 

خواهرش می‌خنده میگه آره پیام داده بود بهش ولی برادر من گفت تو بچه آیی و فلان و در ادامه گفته که اگه احسان خودش واقعا کسی رو بخواد من اصلا جلوشو نمی‌گیرم و آزاده(یعنی منظورش این بوده که خودش منو نخواسته )و بعدم گفته که احسان اصلا نباید بفهمه چون حالش بد میشه (واقعا پیشنهاد یه نفر حال بد شده داره ؟)

اینو یکی که تو فامیل خیلی به من نزدیکه به گوش من رسوند 

راستی اینم بگم چند وقت بعد از خریت من که بهش پیام دادم اولش نه ولی بعد از گذشت چند وقت منو بلاک کرد نمی‌دونم چرا 

ولی بعده ها شماره جدید گرفت و منم خط جدیدشو دارم 

تازه من بهش گفته بودم کسی نفهمه لطفا این پیام دادن منو ولی اون رفت گذاشت کف دست خواهرش (خیلی از خواهرش حرف شنوی داره )

می‌دونم الان می‌خواین بگین فراموش کن و یکی بهتر میاد ولی باور کنین دست خودم نیس بارهاا خواستم فراموشش کنم ولی نمیشه 

خیلی هم دیر به دیر همو میبینیم ولی من ببینمش داغون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن زیرش

اگر کسی بت گفت

بگوش دروغ میگن 

من به کسی پیام ندادم

ضمنا سعی کن فراموشش کنی

کسی که از خواهرش حرف شنوی داره

زندگیت  بهم میخوردیا همش دلت خون میشد

برو خداراشکر کن اول راهی

اگر با یه بچه جدا میشدی چی؟؟؟

هست عزیزم...سنت هم کمه جای اینکه فکر پیشرفت و استقلال خودت باشی داری خودتو الکی الکی نابود میکنی

خیلی سعی کردم 

خودمو که نمیتونم گول بزنم 

شاید بتونم موفق بشم بدون اون ولی از ذهنم نمیره 

بزن زیرشاگر کسی بت گفتبگوش دروغ میگن من به کسی پیام ندادمضمنا سعی کن فراموشش کنیکسی که از خواهرش حرف ...

اون جوری که ضایع میشم بیشتر چون همه دیگه میدونن به نظرم گردن بگیرم و بگم بچه بودم و از روی نفهمی بود بهتره 

بعدم من همش میگم کاش اینجوری نمیشد کاش خوب بود 😔

اون جوری که ضایع میشم بیشتر چون همه دیگه میدونن به نظرم گردن بگیرم و بگم بچه بودم و از روی نفهمی بود ...

مگه نمیگی بچه بودم

خوب یادت نمیاد دروغ میگن

ول کن گردن نگیر

بازم بگوش دروغ میگن.

عزیزم

توفامیلها 

پسرمیره خواستگاری

دختر جواب نه بهش میده

پسره همه جا پر میکنه

اون عاشق منه ولی پدرش نمیده

ماهمه میدونیم ک و ن پسر سوخته