2777
2789

سوال منم هست لطفا لایکم کن بعد بیام بخونم

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندساله ریخته؟ 

با مزو مو ؛ موهایی که تا پنج سال پیش ریخته برمیگرده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
چندساله ریخته؟  با مزو مو ؛ موهایی که تا پنج سال پیش ریخته برمیگرده

همین امسال😭موهای قشنگم،حتی مژه هامم دارا میریزه

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
چندساله ریخته؟  با مزو مو ؛ موهایی که تا پنج سال پیش ریخته برمیگرده

شما از مزو تجربه داری؟

یعنی  اگه از پنج سال بیشتر بوده ریزش بر نمیگرده؟

دوست دارم تجربه هامو باهاتون به اشتراک بزارم 
مشکلت حل شه و ریزش متوقف شه حتی اگه سنت بالا عم باشه در میاد اما دکترم میگفتاگه ریزش هورمونی باسه در ...

هورمونا خوی بشن چی؟

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄
همین امسال😭موهای قشنگم،حتی مژه هامم دارا میریزه

علتش چیه؟ الکی که ادم اینطوری ریزش نمیگیره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
علت خاصی داره ؟؟؟؟ پیگیری کردی؟ 

اره ازمایش دادم اوکی بود همش😔