2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بگین چکار کنم خیلی حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 19 پست
خب در کل هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست..  دوره زمونه عوض شده.. مواظب باش...

دیگه چی بگم بخدا قبلا هم خیییییلی زیاد به شوهرم زنگ میزد که یه کاری براش جور کنه من به همسرم گفتم خوشم نمیاد بهت زنگ بزنه اونم مستقیم جوابش کرد

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخوبی کرده... 

حتی وقتی شوهرم داشت اونا رو میبرد پس 

مادرشوهرم کلییییی اصرار می‌کرد توم باهاشون برو 

دیگه فکرشو بکن اینقدر تابلو بود مادرشوهرمم حساس بود ازینکه شوهرم برسونتشون می‌گفت یا توم باهاشون میری یا خودم آخر سر من گفتم نمی‌رم کار دارم خونه رو تمیز میکنم اون طاقت نیاورد رفت باهاشون

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
حتی وقتی شوهرم داشت اونا رو میبرد پس  مادرشوهرم کلییییی اصرار می‌کرد توم باهاشون برو  دی ...

اوه پس چقد دختره بی ادب بوده ک مادرشوهرت متوجه شده.. اون هرچی خودشو جررر بده مهم نیست وقتی ک شوهرت ادم خوبیه، بذار خودشو جررر بده،  اما ازگوشی شوهرت بلاکش کن 😎

واسه معجزه ای ک منتظرشم ی صلوات بفرستیدعشقها