2777
2789

امشب مهمون داشتیم مادرشوهرم اینا و خاله شوهرم و مادربزرگش 

خاله شوهرم دوتا دختر داره که جدا شدن یکیش متولد ۷۷ هست یکیش ۸۳ 

اونکه متولد ۷۷ خیلی دختر خانوم و متینه و خیلی خوشکل و مودب و تیپ قیافه برازنده داره 

اونیکه متولد ۸۳ خیلی تیپ جلف و زننده داره و همش زیر چشمی با ناز شوهرمو نگاه میکرد من جوری رفتار کردم انگار نه انگار برام مهم نبود ولی در آخرم شوهرم اونا رو رسوند خونشون چون دیر وقت بود و مردی باهاشون نبود چون خود خاله هم جدا شده 

دیگه وقتی یاد نگاه اون دختر میفتم عصابم خورد میشه خدایی شوهرم حرکت مشکوکی نکرد ولی کلا وقتی با دختر خالش حرف میزد بهش فکر میکنم حس نفرت پیدا کردم

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شوهرت چندسالشه

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

بیخیال بابا سر یه دختر ۱۸ ساله داری حرس میخوری؟

بچه ها تو این سنو سال یخورده توهم فانتزی دارن که الان همه مذکرای کره ی زمین از متاهل گرفته تا مجرد خاطرخاهشونن

عصن حتا یه دقیقه ام دیگه سر همچین مسله چرتی اعصاب خودتو خورد نکن

Plz stay alive💫
مواظب باش  قاپ مردتو ندزده

من خودم یه زن خیلی موقر معلم و با اصالت هستم و از لحاظ زیبایی از همسرم سر ترم ولی نمی‌دونم چرا اینقدر حساس شدم 

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )