2777
2789

خواهرشوهرم خیلی مهربونه‌.حقیقتا از اوناس که خیلی خوشذاته.من همیشه به اخلاقش غبطه خوردم. همیشه به درد ما  و  بقیه خورده.خالصانه خوب بوده. الانم خدا داره جواب خوبیاشو میده. با  یه دونه بچه الان داره دوباره ازدواج میکنه با یه پسر مجرد کارمند که خونه و ماشین داره‌. کسی که اصلا فکرشم نمیکرد بیاد خواستگاریش چون فامیل بودن   از اوناس که هر کسی رو نمیپسنده‌ .

امیدوارم خوشبخت بشه. فقط من پرستار مهربون بچم  از دست میدم🙁. راستش اونجور باید قدرش  ندونستم. ما ادما قدر ادمای خوبای اطرافمونو نمیدونیم.به ویژه اگه از خانواده شوهر باشه.

تو رو خدا دعا کنین یه پرستاز خوب نصیبم بشه. جونم به بچم بنده

خوشبخت باشه 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐

چه طرز تفکر ظالمانه ای 

به فکر منافع خودتی واقعا؟

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

خدا رو شکر خوشبخت بشه چند سالگی جدا شد و دوباره چند سالگی ازدواج میکنه

حدیث قدسی سخن خود خدا با بنده:هر بنده ای از بندگانم به جای توکل کردن بر دیگری بر من توکل کند گره از کارش میگشایم حتی اگر همه آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند                                                                               پس تو مشکلات به جای فقط آه و ناله کردن که فقط خودمونو آب میکنه و کار دیگه نمیکنه تلاشی که از دستمون میاد انجام بدیم نتیجه رو به خدا بسپاریم و راضی به رضاش باشیم خودش صلاح ما بهتر میدونه شاید چیزی خوشمون بیاد نفعمون نباشه خلاصه خدا هم میدونه هم میتونم و دستش بالای همه دستاس نا امیدی و ناراحتی دور کنیم  تو مشکلات آروم بگیریم چون خدای ما از مشکلات ما بزرگتره  جای ناراحتی تو مشکلات با آرامش تلاش کنیم این بندگی ما میشه  بقیش به خودش سپردیم خودش خدایی قشنگ بلده بکنه و بهترین رو که به‌ صلاحمونم باشه رقم میزنه تلاش کنیم نتیجه هر چی شد بگیم خدا خواسته ومصلحته راضی باشیم خدا به همه بنده هاش کمن کنه خدایا عاقبت به خیری میخوایم 
خدا رو شکر خوشبخت بشه چند سالگی جدا شد و دوباره چند سالگی ازدواج میکنه

منم خواهر شوهرای خوبی خدا رو شکر داشتم 

حدیث قدسی سخن خود خدا با بنده:هر بنده ای از بندگانم به جای توکل کردن بر دیگری بر من توکل کند گره از کارش میگشایم حتی اگر همه آسمانها و زمین و هر آنچه در آنهاست علیه او توطئه کنند                                                                               پس تو مشکلات به جای فقط آه و ناله کردن که فقط خودمونو آب میکنه و کار دیگه نمیکنه تلاشی که از دستمون میاد انجام بدیم نتیجه رو به خدا بسپاریم و راضی به رضاش باشیم خودش صلاح ما بهتر میدونه شاید چیزی خوشمون بیاد نفعمون نباشه خلاصه خدا هم میدونه هم میتونم و دستش بالای همه دستاس نا امیدی و ناراحتی دور کنیم  تو مشکلات آروم بگیریم چون خدای ما از مشکلات ما بزرگتره  جای ناراحتی تو مشکلات با آرامش تلاش کنیم این بندگی ما میشه  بقیش به خودش سپردیم خودش خدایی قشنگ بلده بکنه و بهترین رو که به‌ صلاحمونم باشه رقم میزنه تلاش کنیم نتیجه هر چی شد بگیم خدا خواسته ومصلحته راضی باشیم خدا به همه بنده هاش کمن کنه خدایا عاقبت به خیری میخوایم 
منم خواهر شوهرای خوبی خدا رو شکر داشتم 

البته هر دو طرف با هم خوب بودیم 

سعی کردی ملایم بگیا اما واقعا خیلی خبیثانه بود

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ببخشید ولی شما خیلی ظالمانه دارید فکر میکنیدااا😐😐 مقصر ایشونه اینقد لطف کرده😑 خداخیرش بده انشال ...

شما بد متوجه شدی. من مگه چی گفتم دقیقا که میگی ظالمم