2777
2789
عنوان

کسی از نماز شب حاجت گرفته انشالله

995 بازدید | 11 پست

بچه ها اگه میشه بگید حاجتتون چی بوده؟

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
کانال نماز شب تو تلگرام خیلی خوبه همه تجربه هاشونو میزارن اگ بخای آیدیشو پیدا کنم؟

ممنونم جان

من تلگرام ندارم عزیزم

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت تونستی نصب کن اگ اوضاع نت درست شد  این آیدیش khaterate_namazshab114 ولی حتمااا بخون ...

انشالله عزیزم

فدای محبتت جان

سلامت باشی 

اگه برای حاجت داری و میخوای نذرکنی من بهت بگم.که واقعا مجرب باشه

بله عزیزم ممنون میشم

حاجت دارم واقعا 

بله عزیزم ممنون میشم حاجت دارم واقعا 

چندتا نذر بلدم که قبلا ازشون حاجت میگرفتم.یکیش این بود که مثلا نیت میکردم مثلا ۵ تا جمعه یا چهارشنبه یک مرغ بکشم و به یک نیازمند بدم.البته تعداد روز ها و مرغ ها بسته به توان خودته.

مثلا من میگفتم ۵ تا چهارشنبه مرغ میکشم بعد ۴ تا چهارشنبه که اینکارمیکردم و به نیازمندمیدادم.چهارشنبه اخر رو نگه میداشتم حاجتم میگرفتم بعدش مرغ بعدی رو میکشتم و به نیازمند میدادم.این بخدا از صدتا نماز شب ببشتر نتیجه میداد.اصلاااااا شک نکن وقتی نذرگرفتی به این نیت باشه که دل نیازمندو شاد کنی بعد واقعا خدا حاجتت رو یکهفته نشده میده.

چندتا نذر بلدم که قبلا ازشون حاجت میگرفتم.یکیش این بود که مثلا نیت میکردم مثلا ۵ تا جمعه یا چه ...

انشالله عزیزم

فعلا در توانم نیست اینکار

میتونم نذر پول کنم

مثلا یه مبلغی رو هر جمعه بدم نیازمند

پنجمی رو گرو نگه دارم بعد روا شدنم حاجتم 

انشالله عزیزم فعلا در توانم نیست اینکار میتونم نذر پول کنم مثلا یه مبلغی رو هر جمعه بدم نیازمند ...

اره عزیزم این هم فرقی نداره با مرغ.من نیتم مرع بود تو پول.اتفاقا پول بیشتر به درد نیازمند میخوره.یک نذر دیگه هم بلدم .سوره دخان توی قران.خیلییییییییییییی مجربه.نیت کن مثلا یکهفته برای یکی از رفتگان به دیار باقی بخونی.مثلا من برای مادر بزرگم میخوندم و نذر بعدی رو برای خاله ی مامانم.بقدری خوب بود که خدامیدونه‌چون سوره دخان همون لحظه که میخونی برای مُرده خیرات میفرستن همون لحظه مرده دعات میکنه

اره عزیزم این هم فرقی نداره با مرغ.من نیتم مرع بود تو پول.اتفاقا پول بیشتر به درد نیازمند میخوره.یک ...

ممنون عزیزم ♥️