2777
2789
عنوان

تشریف بیارید میخوام نماز شب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 315 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم برای پسر منم دعا کن مریضی خاص داره ممنون 

الهی سلامتیش بهش برگرده عزیزم حاجت روا باشی

شنا مادری میشه برای من دعا کنید حاجت روا بشم؟ ممنونم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

خییییبلی ممنون عزیزم صدتا صلوات برات می فرستم 

ممنون عزیز دلممم😍😍😍 حاجت روا باشی

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

عزیزم لطفا برای منم دعا کنید که سختی های زندگیم ختم به خیر و خوشی بشه 

العی امین مهربونم حاجت روا باشی برای منم دعا کن

قبول باشه عزیزم  نفیسه هستم  التماس دعاس شدید دارم

باسه حتما گلم شما هم برای حاجت روایی من دعا کن ممنون عزیزمم

دخترک تیر ماهی  ازدواج خیلی خوبی داشته باشم اینم خوب باشه  دعات میکنم

الهی امین عزیز دلم خیلی به دعات احتیاج دارم

برامنم دعاکن حکیمه مریض م

خدا سلامتی بده بهت گلم شما هم برای حاجت روایی من دعا کن ممنون مهربون

اسمم حدیث اسم عشقم فرشید دعاکن تمام مشکلاتمون حل بشه بهم برسیم و خوشبخت و خوش عاقبت بشیم♥️🤍🥺

الهی امین خواهر گلم الهی که به خوبی و خوشی بهم برسید لژفا برام دعا کن حاجت روا بشم حتی با ذکر یک صلوات مننونم