2777
2789

سلام دوستان دخترم انگل گرفته خیلی هم زیاااااد دیدم ک از راه مقعدش دراومده بودن و هی میرفتن سمت واژنش چکار کنم درمان قطعیش چیه؟

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

ما یکبار ایتکار انجام میدیم تموم کرم ها از بین میرن 

اول بگو دخترت چندسالشه؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای واای چه دردناک. وحشتناکه فکرشم.  طفلک بچه‌.

علایمی داره دخترت؟

پسرم همش میگه دل دردم‌. ۴ سالشه‌.

چند ماه پیش چکاپ بردمش سالم بود‌‌. از بعد چکاپ میگه دل دردم‌ 

زودتر طفل معصوم رو ببر دکتر

ما یکبار ایتکار انجام میدیم تموم کرم ها از بین میرن  اول بگو دخترت چندسالشه؟

۷ سالش باشه میشه...کوچیک باشه نمیشه 

آش ترش بپز نا شتا بخوره 

یعنی آش رشته هس توش آلو قیصی وآلو اینا میریزن سرکه میریزن 

اون آش یکبار ناشتا بخوره کل کرم ها میریزن بیرون

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
ای واای چه دردناک. وحشتناکه فکرشم.  طفلک بچه‌. علایمی داره دخترت؟ پسرم همش میگه دل دردم‌. ۴ س ...

دارم دیوونه میشما 

داشت بازی میکرد اومد تو گفت مامان درد دارم بحساب واژنشو میگفت من گفتم تو خاک بازی کردی بیا چرب کنم اطراف واژنتو 

یه باره دیدم کللللی کرم ریز اونجاس 

قرص انگل بخر از داروخونه

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
۷ سالش باشه میشه...کوچیک باشه نمیشه  آش ترش بپز نا شتا بخوره  یعنی آش رشته هس توش آلو قی ...

خوب مثلا منظورتون ترشی خوردنه در کل؟ یا آشه؟

مثلا آب غوره بدمش یا آب لیمو

از بس تو تاپیکا خوندم همچین جواب نمیده گفتم تا راه بهتر پیشنهاد بدن دوستان

جواب میده قرصش،ولی باید خانوادگی همتون بخورین

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
خوب مثلا منظورتون ترشی خوردنه در کل؟ یا آشه؟ مثلا آب غوره بدمش یا آب لیمو

نه ترشی نه ...این از قدیم تو ماها رسمه 

ببین بذار طرز تهیه اش بگم . 

نخود و لوبیا وعدس مثل آش رشته میپزی  بعدشم سبزی وآلوقیصی  وآلو خشک میریزی توش...آخرشم رشته ریختنی سرکه میریزی ۵دقیقه بعد خاموش میکنی و...حتما ناشتا بخوره 

کل روده و معده اش میشوره 

فقط چون ۷سالشه سرکه کم بریز مثلا تو کاسه اش یه قاشق غذا خوری... دوست نداری امتحان نکن. به ما جواب داده

نه ترشی نه ...این از قدیم تو ماها رسمه  ببین بذار طرز تهیه اش بگم .  نخود و لوبیا وعدس م ...

ممنونم از لطفت اسکرین میگیرم و حتما استفاده میکنیم

ممنونم از لطفت اسکرین میگیرم و حتما استفاده میکنیم

سلام 

دخترتون خوب شد،چکار براش انجام دادی،دخترم چهارسالشه از بس گریه میکنه،پی پیم خیلی خارش داره،خونه فامیلش بود گفتن بچه هاشون دارن

سلام  دخترتون خوب شد،چکار براش انجام دادی،دخترم چهارسالشه از بس گریه میکنه،پی پیم خیلی خارش دا ...

من آخرین دونه قرشو پریشب دادم ب خانوادم 

بله خدارا شکر خوب شد دخترم 

دارو محلی خیلی استفاده کردیم اما فایده نداشت رفتم دکتر قرص داد ک عالی بود