2777
2789

چه آموزشی چه هرچی 

بهترین چیزی که یاد گرفتید یا مطلبی که براتون خیلی مفید بوده رو بگید بقیه هم استفاده کنن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه هیچکس دوست ندار از خودش بالاتر ببینه 

اینجا خیلی چیزا دیدم خیلی چیزا 

صبرمو بالا برد 

فهمیدم ب راحتی میش کسیو نشناخت و راجبش کلی داستان ساخت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان یادم نیس ولی چندین ساله خیلی چیزا یاد کرفتم ازش🥹

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

مطالب راجب بارداری و‌اقدام ک گوگل راجبش توضیح خوب نداده و نمیشه از کسی پرسید  اینجا خیلی ب کارم اومد

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍🥰

اینو متوجه شدم که چقدر آدم ها سلایق و علایق و دیدگاه های متفاوتی دارن 

و چه آدم های عجیب غریبی وجود دارن 

که به نظرم همشون قابل احترامن

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 

من قبلا فکر میکردم مردم برای اینکه حس خوبی داشته باشن میان خونت مهمونی یا دعوتت میکنن خونشون ولی ازینجا یاد گرفتم فقط قراره از کم و کسری ها و کج و کولگی های زندگیت عکس بگیرن و بش بخندن😀

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

اینکه الان که سنم کمه 

خودم رو به یه زنی تبدیل کنم که استقلال مادی داره و اولویت زندگیم خودم باشم 

چون مردا ارزش اینو ندارن که خودمو فدایی بکنم در آینده 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁