2777
2789
عنوان

قطع علائم بارداری در اول هفته ی یازدهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 41 پست
ممنون به خدا دو شبه تا صبح نمیخابم  امروز رفتم دکتر گفت میخاد سنو بری تا هفته ی دیگه برای غربال ...

قربونت عزیزم منم باردارم درکت میکنم 

نگران نباش کلا نه ماه همینه هر لحظش استرسه 

ولی طبق تجربه خودم منم یهو میدیدی علائم رفته نگران نباش طبیعیه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم خدا برات حفظش کنه انشالله به سلامتی فارغ شی برای منم دعا کن که برام بمونه

ممنونم عزیزم سلامت باشی 

ان شالله به سلامتی بیاد بغلت حتما دعا میکنم 

اینقدر به خودت استرس وارد نکن نی نی گناه داره

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
باشه خواهری خیلی لطف کردی انشالله بچه هات عاقبت به خیر بشن

همچنین عزیزم فدات 💖

برای من تقریبا از هفته ی ده قطع شد ولی بلافاصله سردرام شروع شده العان😢😢

عزیزم  من تا پریروز داشتم ولی الان جز تهوع که گهگاهی دارم قطع شده مخصوصا سنگینی و سوزش معده که کلا قطع شده خیلی نگرانم

عزیزم  من تا پریروز داشتم ولی الان جز تهوع که گهگاهی دارم قطع شده مخصوصا سنگینی و سوزش معده که ...

نه عزیزم نگران نباش برای منم یهویی قطع شد بعدش سردررام شروع شد دو روز پیشم رفتم غربالگری خداروشکر مشکلی نداشت سر دو تا یچه هام یهدیی قطع شد 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
نه عزیزم نگران نباش برای منم یهویی قطع شد بعدش سردررام شروع شد دو روز پیشم رفتم غربالگری خداروشکر مش ...

خدا رو شکر انشالله خدا برات حفظشون کنه و عاقبت به خیر بشن انشالله منم سالم بیاد بغلم تو رو خدا اگه میشه دعام کن سالم باشه بچم مرسی

دورت بگردم یه کم آروم شدم الهی همیشه دلت آروم باشه برام دعا کن

غصه نخور .هر چی جلوتر میری استرس بیشتره 

منم بارداری سختی داشتم .از اول تااخر با ترس و استرس گذشت 

اگه کسی ب من میگفت بارداری همینه 

نترس .شاید حجم استرسم کم میشد 

نارلحت نباش .صحیح و سلامت بغلش میکنی .این روزا یادت میره

خدا رو شکر انشالله خدا برات حفظشون کنه و عاقبت به خیر بشن انشالله منم سالم بیاد بغلم تو رو خدا اگه م ...

فدات بشم عزیزم ممنون از دعات قشنگت😍😍😍😘😘همچنین شما انشالله نی نی تون صحیح و سالم بیاد بغلتون 😍😍

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
غصه نخور .هر چی جلوتر میری استرس بیشتره  منم بارداری سختی داشتم .از اول تااخر با ترس و استرس گ ...

مرسی عزیزم  انشالله همیشه حال دلت رو براه باشه ممنون از همدردیت انشالله همین طور باشه که شما میگی