2777
2789
عنوان

رنگ مو

251 بازدید | 20 پست

دیروز رفتم سالن موهامو مش کردم  مش هام خیلی روشن شده جلوی سرم کامل به سفیدی میزنه رو موهای تیره خودم دراورده فردا هم عقد کنونه پسرخالهمه چه خاکی تو سرم کنم؟😔

اگه وقت داری کاراملی وشکلاتی پایه ۷ رو مثل رنگساژ درست کن بزن رو موهات

خدایا همونطور که یهویی همه چیز خراب شد یهویی همه چیز درست شه خدایا کمکم کن هر کی خوند برام یه صلوات بفرسته با یه امین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که مطمینی بد شده؟شاید خودت اینطور فکر میکنی فقط

دوما که اگر واقعا اینطوره که میگی برو آرایشگاه فردا بگو با این واکس موهای رنگی یا چمیدونم مو مصنوعی برات حلش کنن تا فردا رو بگذرونی بعدا یه فکری براش بکنی

اگه وقت داری کاراملی وشکلاتی پایه ۷ رو مثل رنگساژ درست کن بزن رو موهات

ارایشگر بیشعور هی گفتم نمیخوام زیاد روشن بشه کار خودشو کرد یه رنگساژ روشن هم گذاشته فقط براقش کرده وگرنه سفیده کلا 

ارایشگر بیشعور هی گفتم نمیخوام زیاد روشن بشه کار خودشو کرد یه رنگساژ روشن هم گذاشته فقط براقش کرده و ...

ببین رنگ روشنو میشه خوشگل وتیرش کرد اگه تیره کرده بود چاره نداشت اگه وقت داری میتونی شامپو رنگم بخری فقط رو مشات رنگ میگیره بگو در حد پایه ۷ میخام خود فروشنده شامپو رنگتو میده فکر کنم مارک تونیکا خیلی خوبه

خدایا همونطور که یهویی همه چیز خراب شد یهویی همه چیز درست شه خدایا کمکم کن هر کی خوند برام یه صلوات بفرسته با یه امین

برای عکس گذاشتن همینجایی که دارید تایپ میکنید بالاش چهار تا تصویره یکی ایموجی یکی عکس یکی فایل یکی پیوست شما گزینه دوم رو میزنید از راست میرید داخل گالری عکسو انتخاب میکنید وارسال میکنید

وای مرسی صبح میرم میخرم😙

اره عزیزم اونا فوری مشکلتو حل میکنه مارک خوبشو بخر موهاتو مات نکنه

خیلی ناز وباکلاس شده ها باور کن اولشه عادت نکردی اصلا اتفاقا تو ذوق نمیزنه همین که به زردی نمیزنه عالیه به نظرم خرابش نکن همینجوری برو چشم همه به تو خیره بشه😊