2777
2789

بچه ها جاریم تازه عقد کرده اومدن شهر ما، خودشون ساکن یه شهر دیگه هستن، این دومین باره که بعد عقدش میاد ولی متاسفانه خاهرشوهرم خیلی خسیسه هنوز پاگشا نکرده اینارو، به لحاظ سنی هم از منو جاریم خیلی بزرگتره، شرایطشم داره برا دعوت کردن، حالا منم دیدم خاهرشوهرم پاگشا نکرده منم گفتم نکنم، مثلا کاسه داغتر از آش نشم، بنظرتون کار منم بده؟ اینم بگم دختر بظاهر خوبیه اما اصلا با هم ارتباط تلفنی و اینا نداریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعودت کن تو ...چیکار به خواهرشوهرت داری

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

نه دعوتش کن تو بنظرم 

یه وقت بعدا مثل زندگی بعضی از نی نی سایتیا رابطت با جاریت بد نشه 

بعدشم خودتو بزار جا جاریت 

از یه شهر دیگه تنها اومده باهاش مثل خواهرت باش نزار احساس دلتنگی کنه 

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
آخه مثلا نمیخام کاسه از آش داغتر بشم، میگم وقتی اونا به عروسشون توجه نمیکنن چرا من کنم؟! 

ربطی نداره

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید