2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با یه متخصص قلب درباره بیهوشی گرفتنت صحبت کنی

یه کم پیش میاد که بعضیا تو بیهوشی مشکل پیدا کنن اونم به خاطر همین مشکل قلبه که یا اطلاع ندارن یا به پزشکشون نمیگن

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

هر بیهوشی احتمال این که به هوش نیای داره

قبلش همه ازمایشا رو انجام بده تاییدیه بگیر

من تا حالا سه بار بیهوش شدم

زنده م

فشار خونم بالاست ولی مشکلی بوجود نیومد

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

منم وقتی یه اتفاق بد بیفته یا بترسم قلبم میریزه بعد تند تند میزنه بدنم بی حس میشه یعنی مشکل قلبی دارم؟توی بارداری نوار قلب گرفتن مشکلی نداشتم 

۱۷ روز دیگ هم عمل بینی دارم

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
نمیخام بترسونمت  سمت ما ی پسری عمل کرده مرده  باید بادکترت هماهنگ کنی

منم تازگیا اشنامون پیکر تراشی کرده بنده خدا لخته خون ایجادشد رفت تو ریه اش فوت شد .

زاستی میشه با بیحسی عمل بینی کرذ ؟