نفس6727 مدیر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 عنوان خانومایی که تاحالا بچه دار نشدن | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 34 پست مشکلتون چیه و چند وقته منتظرین؟ روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟ 1401/07/20 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selin33 عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 712 بله من باردارم الان اما منم بسختی باردار شدم چه خوب چند ماهتونه ...شماهم مشکل داشتید ای وی اف کردید خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 میشه برامنم بخونی اسمم مهدیه هست🥺🥺 انشالله عزیزم تاپیک آخرتون؟😔چیشد نی نیتون روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99861 انشاالله گلم انشاالله فداتشم من وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
دریادل401 عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 2088 برای منم دعاکنید لطفااا لطفابرام دعاکنید بچمو صحیح وسالم بغل بگیرم مرسی❤️
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 چه خوب چند ماهتونه ...شماهم مشکل داشتید ای وی اف کردید من ماهی ک دارو مصرف کردم برای ای وی اف باردار شدم در کمال ناباروری و به پروسه ای وی اف نکشید خداروشکر روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 برای منم دعاکنید لطفااا حتما عزبزم بحق امام محمدجواد نتیجه بگیرین بزودی روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
مهرآئین۹ عضویت: 1400/02/04 تعداد پست: 6821 اسمتونو بگین عزیزم ب نیتتون سوره حضرت مریم بخونم انشاالله دامنتون بزودی سبز شه💚 مهپاره ممنون
selin33 عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 712 من ماهی ک دارو مصرف کردم برای ای وی اف باردار شدم در کمال ناباروری و به پروسه ای وی اف نکشید خداروشک ... چندماهتونه .....مشکلتون چی بود....خیلی خوشحالم واستون خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی
دیوانحافظ عضویت: 1401/04/14 تعداد پست: 117 منم ۶ساله منتظرم،عاشق نینی هستم ،دکتر گفته فقط تخمک اهدایی
tarlan_n عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 1364 منم ۳ سال ونیم اقدام بودم دکتر گفت آی وی اف من با داروی گیاهی وطب سوزنی باردار شدم البته خیلی نذر ونیاز کردم چله زیارت عاشورا گرفتم
tarlan_n عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 1364 انشالله که خدا به همه اونایی که منتظرن یه نی نی صحیح وسالم بده
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 منم ۶ساله منتظرم،عاشق نینی هستم ،دکتر گفته فقط تخمک اهدایی اسمتونو لطف کنین روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 چندماهتونه .....مشکلتون چی بود....خیلی خوشحالم واستون ۴ ماهمه مشکل تنبلی و بی کیفیت بودن تخمک هام روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
نفس6727 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 863 برای منم دعاکنید لطفااا حتما عزیزم انشاالله روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟