2777
2789
عنوان

بیاین از مادر شوهر ایندم بگم😂😂

249 بازدید | 21 پست

اقا از جایی که خیلی اصرار داشت منو ببینه منم امروز بالاخره اوکی دادم اومدن دنبالم ...خلاصه نگم چقد استرس داشتم  چن تا سوتی هم دادم ولی خب حق بدین 😭🤣نمیدونم چرا همه اینجا از مادر شوهرا بد میگن ولی مامانش خیلی به دلم نشست انگار مامان خودم بود🙂😟😂انقد ک مهربون و گرم بود...خلاصه اولش که یکم من سنگین رنگین نشستم عشقم گفت همین بود مامان انقد مشتاق دیدار بودی🙂😂😂وای مامانش میگفت عشق خودمی خوشکل من ...تروخدا نگین برای جذب بوده 😅🤣هیچی دیگه یکم حرف زدیم خاطره گفتیم مامانش گفت انشاالله که اخرش خوب باشه ...جالب بود من میخاستم برم خونه مامانش میگفت یک دور دیگه بزنیم؟😀😂😂واقعا خیلی مهربون بود 

امیدوارم تا تهش باهم مچ باشیم 

میخام بگم همه مادر شوهرا مث مادر شوهرای نی نی سایتن ینی خوشحال نباشم ؟؟؟🥺😟😂😂

اوخی🥺❤😊خوشبخت شی رولَم.

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بعد عروسی میگی اره تو همون بودی که تنها اومدی پیش پسرم التماس این حرف منو یادت باشه تا به روزش 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

نه همه مثل هم نیستن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اتفاقا بم گفت تا تهش با پسرم میمونی؟🙂

میگفتی انگار امیدی نداری به پسرت 🤣

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣