2777
2789

شوهرم طلاقم نمیده هروزم نفرینش میکنم بلایی سرش نمیاد روز به روز ترگل و ورگل تر میشه یعنی شاداب تر میشه

اونم دیگه منو دوست نداره😔😭

نفرینش میکنم میره به‌ بقیه میگه مثلا مامان باباش میگه 

نفرین میکنه اگه بلایی سرم اومد این بوده

البته به طلاقم راضی هست ولی میگه مهریتو نمیدم 

😔

آشغال تر از این دیگه نداریم تو طایفمون

چیکار کنم زودتر بمیره به خدا دیشب به سرم زده بود گاز باز کنم بمیریم خلاص شیم 😭😭

تروخدا بگین چطور از دستش راحت شم 

فقط میخوام بلایی سرش بیاد دلم خنک شه

خدابزرگه❤❤

خواهر بدون مهریه نمیتونی طلاق بگیری؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

کاش میتونستی دوسش داشته باشی...

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتون چیه عزیزم؟ آروم باش حرص نخور بخداهمه تو زندگیشون مشکلات دارن 

والله هیچکس مثل من نیست خون به دلم کرده دخترمون ۷ سالشه به فکرش نیست همش پی خوشگذرونیاشه

خدابزرگه❤❤

عزیزم از این فکرا نکن میدونم تحت فشاری حتی فکرشم خطرناکه هرروز بشین به ضمیر ناخوداگاهش نامه بنویس تا کارهایی که ناراحتت میکنه رو انجام نده . تو همین سایت سرچ کنی یه تاپیک هس توضیح داده من اعتقاد دارم مثل قانون جذبه

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
ای خدااااا . بچه ام دارید؟ خب زندگیتون چجوره مگه؟

دوروزه مریضم همش سرفه میکنم ولی مثل خر نمیاد منو ببره دکتر

تب دارم اب ریزش بینی تمیاد منو ببره دکتر اصلا انگار وجود ندارم😭😭

خدابزرگه❤❤
والله هیچکس مثل من نیست خون به دلم کرده دخترمون ۷ سالشه به فکرش نیست همش پی خوشگذرونیاشه

انشالله که خدا بهت صبربده و مشکلاتتون حل بشه عزیزم 

ولی کشتن و این چیزا راه حلش نیست فدات شم 

نفرین اگه گیرا بود الان امار مرگ ده برابر بود با این تنفر و نفرتی که تو میگی بنظرم مهرت حلال جونت ا ...

پس چوب خدا که میگن چیه؟؟؟

یعنی وجود نداره یعنی حق و ناحقی نیسسس

خدابزرگه❤❤
دوروزه مریضم همش سرفه میکنم ولی مثل خر نمیاد منو ببره دکتر تب دارم اب ریزش بینی تمیاد منو ببره دکتر ...

خب عزیزم انگار اختلافاتتون خیلی عمیقه. مردا هم به دل میگیرن و به زودی فراموش نمیکنن. خصوصا اینکه هرروز دعوا و بحث هم باشه. دیگه بدتر. نگاه آدم نمیکنن. هیچیزی براشون مهم نیس

خدایا دلم و آروم کن و بهم آرامش بده