2777
2789

خدا همه رفتگان وبیامرزه

اصلا از ذهنم نمیره هیچی وسط غذا درست کردن خونه مرتب کردن همه اش جلو چشممه

میرم جایی همه بغلم میکنن احساس میکنم از ترحم ودلسوزیه

حالم بد میشه میگن مارو جای بابات ببین

شما چیکار میکنید؟

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

من هم پدرمو از دست دادم هم مادرمو پدرم هنوز سالش نیومده ولی مامانم سال ۹۵بود من که دیگه پذیرفتم چاره ای هم اصلا مگه میشه داشت؟

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز باور نکردم گاهی خواب میبینم بهم میگه دیگه برگشتم من کلی ذوق میکنم ولی وای به صبح که از خواب بیدار میشم دیوونه دیوونه میشم🥺

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 

گلمممممم من در ۱۲ سالگی پدرم از دست دادم 

بعداز مدتی جنگ زده شدیم   و خونه نداشتیم 

متاسفانه هیچکس  هم نمی خواست یک حمایت کوچلو از ما بکنه ...از طرف تمامی کسانی که وضعیت مالی خوبی هم داشتن  یک هزاری را بهم ندادند ........

من هم پدرمو از دست دادم هم مادرمو پدرم هنوز سالش نیومده ولی مامانم سال ۹۵بود من که دیگه پذیرفتم چاره ...

هیچ چاره ای نمیشه داشت 

همه گریه هامو تنهایی میکنم کسی نبینه حتی جلو بقیه میخندم وحرف میزنم

حالم بهم میخوره دلشون برام میسوزه 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

پدر من بدون هیچ مریضی ایست قلبی میکنه دقیقا چندماه از ازدواجم گذشته بود 

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 
من هنوز باور نکردم گاهی خواب میبینم بهم میگه دیگه برگشتم من کلی ذوق میکنم ولی وای به صبح که از خواب ...

جلو چشام جون داد من هنوز میگم نکنه زنده بود

اوایل خواب میدیدم زنگ زده میگه من زنده ام

بازم خوبه یه کسایی هستن بهت بگن مارو جای پدرت بدون من هم مامانم و هم بابامو از دست دادم خیلی سخته

🥺🥺🥺🥺

منم شیش هفت ماهه از دستش دادم

احساس میکنم تموم شدم

نمیدونم تو این دنیا چیکار میکنم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
هیچ چاره ای نمیشه داشت  همه گریه هامو تنهایی میکنم کسی نبینه حتی جلو بقیه میخندم وحرف میزنم ح ...

آفرین منم از ترحم متنفففففرم از اصطلاح یتیم متنفرم😔😭مادر شوهرم قبل از فوت پدرم همش به شوخی میگفت بابات بمیره خیلی ناراحت میشدم میگفت شوخی میکنم چته؟حالا که بابام مرد بهم گفت ای خدا تو الان هم یتیمی هم یسیر مثلا دلسوزیش بود بی همه چیز حتی وقتی شوهرم میگه پدرم مادرم حسودیم میشه احساس میکنم رفتن پدر و مادر ظلمی یود در حق من

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
گلمممممم من در ۱۲ سالگی پدرم از دست دادم  بعداز مدتی جنگ زده شدیم   و خونه نداشتیم&n ...

عزیزم😔😔😔

فامیل به هیچ دردی نمیخوره

در حالی که ما رو به موت بودیم فردای مرگ بابا رفتن شمال!

بااینکه وقتی اونا عزادار بودن ما ۴۰روز سیاه از تن در نیاوردیم

حالم ازشون بهم میخوره