ی ختم آیت الکرسی هست ۷۰ بار ایت الکرسی داخل بیابان میگن صددرصد حاجت میگیری البته من داخل همین نی نی سایت شنیدم میخواستم ببینم تا الان از ایت الکرسی حاجت گرفتین یا معجزشو دیدین؟
میشه تعریف کنید که حاجتتون چی بوده و چه تعداد ایت الکرسی خوندین
خب والا من تاجایی که میتونستم میفرستادم البته زیادم نمیتونستم مثلا شاید ی ۲شاید۳شایدم یکم بیشتر،مثلا یبار مادرم که خیییییلی دوسش دارم یه یماه پیش حالش نصفه شب افـــــتضاح شد و بسختی بردنش بیمارستان و من و خاهرم تنها توی خونه بودیم و از شدت ترس و ناراحتی هی دعا میکردیم،صلوات و ایت الکرسی میفرستادیم و خب خداروشکر چند روز بعدش مادرم از بیمارستان برگشت و الان خییلی بهتر:)♥،خواهره من همیشه(هرچقد که بتونه)میفرسته و همیشه هم واسش جواب میده
یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم ♥(حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن )~،،~من شاهم نه ملکه کسی ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر ♥
وقتی میخوای بری بیرون اگه ی ایت الکرسی بفرستی خدا یک فرشته ی نگهبان میفرسته تا که تا وقتی میرسی به مقصدت هیچیت نشه،خواهرم همیشه میفرسته،چند روز پیش تا چند قدم مونده بود که بهمون برسه و وسیله همون رو بدزده ولی یهو پلیس سر رسید و بعده دوندگی ها گرفتنش:))،وقتی رسیدیم خونه خواهرم گفت دیدی ایت الکرسی فرستادم چیزیمون نشد
یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم ♥(حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن )~،،~من شاهم نه ملکه کسی ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر ♥
مرسیییی😍😘❤، واقعا که خدارو هزاااار مرتبه شکرررر،وای که چقــــد هممون اذیت شدیم:(
خوش به سعادتت.🥺🥺 میشه برای منم نذر کنی خودم بخونم دلم داره میترکه
برات دعا کردم:)♥الانم واست ایت الکرسی میفرستم؛)♥ایشالاه که زودی مشکلت حل میشه♥
من آیت الکرسی رو برای مسافر میفرستم که به سلامتی بره و بیاد و حتی وقتی میخوایم بریم مسافرت برای امنیت خونه . خداروشکر تا الان اتفاق بدی نیوفتاده و مسافر سالم برگشته