2777
2789
یه کار خیلی خز دیگه این بود که  می‌رفتیم ایمیل و شماره تلفن بازیکن هارو پیدا میکردیم حرف می‌زد ...

وای من پرسپولیسی خفن بودم دفتر درست کرده بودم عکساشونو از روزنامه می‌بردم میچسبوندم توش 

بعد انقد با دوستای استقلالی مون کل کل میکردم که باید تنفس مصنوعی میدادن آخرش بهم 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اسکولا 😑 در دوران جاهلیت فک میکردم اگه عاشق کسی بشم باید بهش بگم یه موقع تو دلم نمونه 😑😂 قشنگ ...

واییی یادم‌افتادم‌عاشق‌یه‌ پسره شده بودم‌براش نامه‌نوشته بودم‌اونم‌اصن‌آدم‌حسابم‌نکرد🤣🤣۱۵سالم‌بود‌فک‌کنم

کاش این‌خاطره از حافظه دوستام‌حذف شه

لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍
واییی یادم‌افتادم‌عاشق‌یه‌ پسره شده بودم‌براش نامه‌نوشته بودم‌اونم‌اصن‌آدم‌حسابم‌نکرد🤣🤣۱۵سالم‌بود‌ ...

منم نامه نوشتم براش دادم بهش

پسره الان فوت شده طفلک امیدوارم این سم رو با خودش برده باشه اون دنیا به کسی نگفته باشه 🥲😆😆

واییی یادم‌افتادم‌عاشق‌یه‌ پسره شده بودم‌براش نامه‌نوشته بودم‌اونم‌اصن‌آدم‌حسابم‌نکرد🤣🤣۱۵سالم‌بود‌ ...

منم همین دعا رو همیشه از خدادارم 😑😂

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕

وای یه خاطره ی سم دیگه یادم افتاد 😐😑 در دوران اهلیت فک میکردم صدای خوبی دارم ، یه آهنگ چرت خوندم و ضبط کردم 😐😑😑 بعد با اعتماد بنفس برای یکی فرستادم 😑😑😑🤒🤒🤒 خدا لقدت نکنه استاتر 😂😂😑🤒

برای دل خودم می‌نویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم می‌نویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
منم همین دعا رو همیشه از خدادارم 😑😂

😄😄خالا بدبختی یکی از دوستام که ازون‌موقع باهاش درارتباطم هردفه باهاش حرف میزنم با ذوق وشوق ازون موقعا حرف میزنه ول کن‌ماجرا نیس‌😣

لایک نکنید لطفا😘تیکر برای رسیدن به هدفمه😍
ببین اون موقع من تحت تاثیر سریال کره ای بودم فکر می‌کردم پسر ایرانی هم مث اونا نایس ان 😆

وای بخدا منم بخدا منم همین جوری بودم 😐😑😂