یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واییی یادمافتادمعاشقیه پسره شده بودمبراش نامهنوشته بودماونماصنآدمحسابمنکرد🤣🤣۱۵سالمبود ...
منم همین دعا رو همیشه از خدادارم 😑😂
برای دل خودم مینویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم مینویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
وای یه خاطره ی سم دیگه یادم افتاد 😐😑 در دوران اهلیت فک میکردم صدای خوبی دارم ، یه آهنگ چرت خوندم و ضبط کردم 😐😑😑 بعد با اعتماد بنفس برای یکی فرستادم 😑😑😑🤒🤒🤒 خدا لقدت نکنه استاتر 😂😂😑🤒
برای دل خودم مینویسم ، هرچیزی که به ذهنم بیاد روی برگه ی کاغذ یا توی یادداشتها ی گوشیم مینویسم ، خیلی بهم آرامش میده ☺️ به شما هم پیشنهاد میکنم ، نوشتن رو ، درمورد هرکس و هرچیزی و هرجوری که دوست دارید بنویسید 💕
ببین اون موقع من تحت تاثیر سریال کره ای بودم فکر میکردم پسر ایرانی هم مث اونا نایس ان 😆
وای بخدا منم بخدا منم همین جوری بودم 😐😑😂