2777
2789
عنوان

توروخدا بگین ک این بی بی چک اشتباهه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 74 پست
حالا من همش ۲۲ سالمه....نمیدونم چی بگم واقعا.........شوهرمم مخالفه بچه سومه کلا

اون طفلی هم سنی نداشت انقد پشت هم باردار شد

انشاالله مطمئن شدی باردار نیستی از کاندوم اسنفاده کنید اگه دوست ندارید آی یو دی بذار

این دو روش از بقیه روشا خیلی بهتره عوارض نداره

ما ۷ ساله کاندوم استفاده میکنیم هیچ مشکلی نداره مارک خوب بگیرید

زن بابام ۱۰ ساله آی یو دی داره

دوست خودم ۴ سال هر دو راضین فقط جنس مناسب با مشورت پزشک تهیه کن و حتما هر شیش ماه یا هر سال برو دکتر برات چکش کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون طفلی هم سنی نداشت انقد پشت هم باردار شد انشاالله مطمئن شدی باردار نیستی از کاندوم اسنفاده کنید ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتیو تایپ کردی عزیزدلم...چشم حتما🧡

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
من حس میکنم منفی باشه چون خودم تیر ماه دو بار مارک مدیکور زدم الکی هاله مینداخت  اگه با خشک ش ...

این مدیکور نبود روژان بود...اره فرداهم میزنم

ب نظرم ک منفی دلواپس نباش چون الان هر چی میگذره هر چی کمرنگ باشه بعد چند لحظه باید  پر رنگ میشه اما این هنوز ب زور دیده میشه با اینکه گذشته . باز فردا صبح بزن 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

میدونم گلم. یادمه تو تاپیک لوبیا بودی و باردار شدی

عه چ خوب یادته‌‌‌‌....اره من اقدامم واسه پسر بود ولی نتیجه عکس داد راهنمایی های لوبیا