2777
2789
عنوان

توروخدا بگین ک این بی بی چک اشتباهه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفیه این هاله نیس این رد ادراه زیاد ادرار ریختی 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
کجاش مثبته اصلا هاله نداره 

واقعا هاله رو نمیبینی

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
منفیه این هاله نیس این رد ادراه زیاد ادرار ریختی 

خدا کنه....ولی هاله س...دقیقا مث اون یکی خطه..ولی خیلی کمرنگ تررررر

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
نگووووو...من تازه میخواستم دخترم بزرگتر ک شد برم دنبال تغذیه و اینا ک یه داداش واسشون بیارم.....ن ال ...

اگه انقد استرس داری برو از خون بده آنقدر استرس نگیر 

دیگه اگه باشی هم خدا. داده دیگه باید به دو دست ادب قبول کنی

بعد از ۵ دقیقه هاله انداخت ممکنه اشتباه شده باشه یعنی؟؟؟؟؟

یکی دیگه بزن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه

🤷‍♀️

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
نگووووو...من تازه میخواستم دخترم بزرگتر ک شد برم دنبال تغذیه و اینا ک یه داداش واسشون بیارم.....ن ال ...

انشاالله اگر باردار باشی پسر باشه

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
خدا کنه....ولی هاله س...دقیقا مث اون یکی خطه..ولی خیلی کمرنگ تررررر

نگران نباش اگرم باشه هدیه خداس من خیلی دوس دارم خدابهم یه نینی ناخواسته بده چون واقعا میفهمم که خداخواسته وحتما یه صلاحی هست ناخواستهدها عزیزن انشالله اگه باشه یه داداشی باشه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰