بچه ها من دو تا دختر دارم.یکی سه سال و نیمشه یکی هم یک سالشه...شیرخودمو میخوره ...من از بعداز زایمانم پریود نشدم...جلوگیریمم طبیعی بوده تا الان...واسه اطمینان هر دوسه ماه یه بار یه بی بی چک میزدم که مطمئن شم باردار نیستم....حالا امروز یه دونه خریدم هاله انداخت...چه غلطی کنم؟شما هم میبینین هالشو؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
بعد از ۵ دقیقه هاله انداخت ممکنه اشتباه شده باشه یعنی؟؟؟؟؟
یکی دیگه بزن
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نگران نباش اگرم باشه هدیه خداس من خیلی دوس دارم خدابهم یه نینی ناخواسته بده چون واقعا میفهمم که خداخواسته وحتما یه صلاحی هست ناخواستهدها عزیزن انشالله اگه باشه یه داداشی باشه
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰