2777
2789
عنوان

تب ۳۸.۹

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
آزمانش ادرار هم دادی ؟ ua   uc Car هم دادی؟

اره

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰
انشالله زودترخوب میشی خودتوتقویت کن و‌آزمایش بده ببین عفونت داری یانه

باش ممنون عزیزم♥️

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی دستمال با آب ولرم خیس کن رو نبض دوتا دستهات، پاهات، شکمت ، هرجا که گرمتر هست بذار بقیه جاهاتو با یه پتو نازک بپوشون که لرز داری سرما نخوری تب رو کنترل کن.پسر من سه سالشه دیشب تا صبح با شیاف و بروفن تبش پایین نیومد بشدت لرز هم داشت همین کارو کردم که حداقل بالاتر نره. کف پاهات پیاز نصف کن بذار تب رو پایین میاره. اگه میتونی دست و صورتت و بشور مرتب.

اگه میتونی دستمال با آب ولرم خیس کن رو نبض دوتا دستهات، پاهات، شکمت ، هرجا که گرمتر هست بذار بقیه جا ...

مایجات حتی آب زیاد بخور.هندونه لیموشیرین نبو پایین میاره اگه تونستی تو تشت اب با یکم نمک اماده کن پاهاتو بذار داخلش.استا اگه جواب نمیده بروفن یا شیاف استفاده‌کن

اگه میتونی دستمال با آب ولرم خیس کن رو نبض دوتا دستهات، پاهات، شکمت ، هرجا که گرمتر هست بذار بقیه جا ...

ممنون عزیزم