2777
2789
عنوان

خانم های شاغل بیاین بخصوص مجردا

184 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شما جواب خواستگارهایی که به واسط محیط گار شما رو میشناسن و همون جا به حالا هر طریقی خواستگاری میکنن چی میدین؟ یا میدادین اگر الان متاهلین😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو محیط کار ازم خواستگاری کردم البته همون اول کار شماره خونمون رو ازم گرفتن

شما شماره خونه رو دادین؟ میشناختین خواستگارتونو؟

منم دقیقا این مورد برام پیش امده دو روزه مادرشون زنگ میزنن شماره خانوادمو میخواد ولی من نمیشناسمش منم دیگه گفتم نمیشناسمتون و ندادم شمارهرو اونم گفت باشه

یکجوری میشم اینقدر نشناخته میان جلو

شما شماره خونه رو دادین؟ میشناختین خواستگارتونو؟ منم دقیقا این مورد برام پیش امده دو روزه مادرشون ز ...

خوب دیگه ازدواج سنتی همین مدلیه از قبل نمیشناسیشون

آره مادرش اومد شماره دادم اومدن خواستگاری بعدم تحقیق کردیم و یه مدت رفت و آمد داشتیم واسه آشنایی تا بعد که جواب دادم

همسرم من بعد از بچه دار شدن دیگه خانه دار شدم..کارم زیاد آینده ای نداشت

یک بدی دیگه من اینه که من موقعیت مالی و شغلم از کیسام بهتره

برا همین فکر میکنم به خاطر پول امدن!

سلام

شاغل که نیستم اگه آمادگی داری بگو از طریق خانواده اقدام کنید🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
یک بدی دیگه من اینه که من موقعیت مالی و شغلم از کیسام بهتره برا همین فکر میکنم به خاطر پول امدن!

حالا شما شماره خونتون بده بزار بیان حرفاشون رو بزنن ببین تو صحبتاشون اولویتشون چی بوده

اگه اونوقت همچین حسی داستی رد کن نه اینکه ندیده و نشناخته رد کنی

سلام شاغل که نیستم اگه آمادگی داری بگو از طریق خانواده اقدام کنید🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

ببین من مشکلم اینه معذبم وقتی اینقدر کسیو نمیشناسم اطلاعات خانوادمو بدم برای اشنایی

حالا شما شماره خونتون بده بزار بیان حرفاشون رو بزنن ببین تو صحبتاشون اولویتشون چی بوده اگه اونوقت ه ...

تا الان همه رو در لحطه رد کردم اصلا نمیتونم میدونم اشتباهه ولی برام سخته

تا الان همه رو در لحطه رد کردم اصلا نمیتونم میدونم اشتباهه ولی برام سخته

ببین این همه خواستگار فقط تو یه سن خاص میاد

بیشتر فکر کن..از این بعد رد نکن بزار بیان نهایتا بعد که دیدیشون رد میکنی..چیزی هم از دست ندادی

ببین من مشکلم اینه معذبم وقتی اینقدر کسیو نمیشناسم اطلاعات خانوادمو بدم برای اشنایی

آخه اگه قصد ازدواج داری دیگه باید شماره خونتونو بدی حستو میفهمما  ولی راهی به ذهنم نمیرسه 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡