یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تو محیط کار ازم خواستگاری کردم البته همون اول کار شماره خونمون رو ازم گرفتن
شما شماره خونه رو دادین؟ میشناختین خواستگارتونو؟
منم دقیقا این مورد برام پیش امده دو روزه مادرشون زنگ میزنن شماره خانوادمو میخواد ولی من نمیشناسمش منم دیگه گفتم نمیشناسمتون و ندادم شمارهرو اونم گفت باشه
شاغل که نیستم اگه آمادگی داری بگو از طریق خانواده اقدام کنید🚶🏼♀️🚶🏼♀️
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
ببین من مشکلم اینه معذبم وقتی اینقدر کسیو نمیشناسم اطلاعات خانوادمو بدم برای اشنایی
آخه اگه قصد ازدواج داری دیگه باید شماره خونتونو بدی حستو میفهمما ولی راهی به ذهنم نمیرسه
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡