2777
2789
عنوان

بیایین پیشنهاد بدین چجوری به شوهرممم بگمم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی نزدی؟ازمایش ندادی تو این مدت؟منم امروز دوماهه پریود نشدم مثل تو هرکار بگی کردم

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
آقا خوشبحالت، دعا منم هم حامله باشم هم پسر باشه😁😀♥ هرچند شوهرم ناراحت میشع ولی خودم خوشحال بشم کاف ...

ایشالله عزیزم 😍❤️ ایشالله زندگیت از الان با اومدن یه بچه قشنگگ تر  بشه 😍❤️

خسته نباشی اول باید بی بی میزدی یا میرفتی آزمایش نه که دارو و ... مصرف کنی واسه پریود شدن 😐😑😑😑 ...

بابا اصلا وقت نمیکردم جاریم تازه زاییده بود همش دنبال کارا اون بودم 

خیلی یهویی و عادی شروع کن صحبت کردن درباره بچه 

مثلا بگو وای حامد(مثلا) این بچه هم امروز انقدر نق زد دیوونه شدم بخدا اصلا نتونستم کارای خودمو بکنم

پوشکش هم باید بزرگتر بخریم ازبس میخوره این بچه

بعد جواب که داد، تو یچیز همینجوری بگو بعد پاشو یه لباس نوزاد بیار بنداز تو لباسشویی مثلا میخوای بشوریش

بعد شیشه شیر کثیف بده بهش بگو اینو یه اب میزنی بی زحمت

بعد که خووووب پشماش ریخت برو تو چشماش نگاه بکن بگو اسمشو چی گذاشته بودیم راستی؟

بعدم بغلش کن بگو بابا مامان شدنمون مبارک

😂😂

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡! 
خوشبحالت🥺🥺منم دعاکن حامله بشم زود خدایه نینیه سالمم بمن بده بزودی وازم نگیره

سلام عشقم الهی خیلی زود نی نی بیاد تو دلت،بهش. فکر نکن دیگه هی استرس میگیری بدتر نمیشه 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......

واسه ما برعکس شد اون منو غافلگیر کرد میدونست باردار میشم خودم خبر نداشتم کمرم درد میکرد نمیدونستم بهش گفتم اون میدونست

🦋 زیباترین پروانه ها هم قبل از پرواز کِرم بودند و تغییر آنها را زیبا کرد...