2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

334 بازدید | 37 پست

من چهار روز مونده به پری یه لک دیدم که مثل پاک کردن خون از روی زخم بود و هیچ لخته و رگه ای نداشت و خیلی خیلی کم بود و با دقت زیاد معلوم میشد و صورتی خیلی خیلی ملایم بود

دو بار این اتفاق توی دوروز برام افتاد

این ماه هم عکس رنگی گرفتم

کسی هست مثل من بوده باشه؟

پس فردا موعدمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر درنمیارم ا این چیزا ولی نمیدونم چرا به دلم افتاد بارداریگ انشالله که خیره 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
من مجردم همه خانوما این لانه گزینیو قبل بارداری دارن؟

نه عزیزم مجردا ندارن.این لانه گزینی برای باردار ها اتفاق میوفته 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
نه عزیزم مجردا ندارن.این لانه گزینی برای باردار ها اتفاق میوفته 

اره منم منظورم خانومای که باردار میشن بود فدات 😘

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
اره منم منظورم خانومای که باردار میشن بود فدات 😘

بدمتوجه شد عزیزم😘😘🌹🌹

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

آره منم داشتم بعد یه هفته از موعد فقط هم یه روز بود ولی متاسفانه سقط شدش

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

الان دو روزه آی یو آی کردم زیر دلمم از دیروز درد میکنه کسی اینجوری بوده؟

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

انگار اصلا نباید درگیر علائم باشیم شما خم نباش عزیزم ولی برات دعا میکنم نی نی باش تو دلت