2777
2789

اسی بیا تاپیکتو عوض کن از دوقلو بگو دلم خواست دارو خوردی دوقلو شدن دست تنها سخت بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
یعنی بعد عمل تنها برگشتیم خونه؟

من رفتم ترخیصش کردم

البته به بنیه طرف هم داره خودم که عمل کردم به حدی بالا میاوردم و حالم بد بود که دو نفرم مراقبم بودن بعد عمل ولی همسرم اصلا بالا نیاورد و خوابید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بیا تاپیکتو عوض کن از دوقلو بگو دلم خواست دارو خوردی دوقلو شدن دست تنها سخت بود

میکرو کردم عزیزم ولی ژنش رو داشتیم چون یک جنین تقسیم شد و دوقلو شدن

فقط خدا
میکرو کردم عزیزم ولی ژنش رو داشتیم چون یک جنین تقسیم شد و دوقلو شدن

خدا حفظشون کنه،تعین جنسیت کردی؟چقدر شد اون موقع؟من راحت باردار نمیشم اگه بشم دیگه شوهرم راضی به بعدی نمیشه دوستدارم دوقلو بشن  عاشق بچم خدا براتون حفظشون کنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
واقعأ در این حد؟

والا ۱۰ ۱۱ سال پیش من عمل کردم . بعد عمل تکرر ادرار وخشتناک بود و به خاطر سرگیجه و اینا  هم دسشویی نباید میرفتم . یادم اون موقع اینحوری بود

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
خدا حفظشون کنه،تعین جنسیت کردی؟چقدر شد اون موقع؟من راحت باردار نمیشم اگه بشم دیگه شوهرم راضی به بعدی ...

انشاالله هر چی میخوایین خدا بهتون بده نه تعیین جنسیت نکردیم کلا ۵ تا جنین داشتیم دوتا شو گذاشتن یکیش افتاد و اون یکی تقسیم شد و دوتا شدن تک جفتی بودن و خیلی مشکل بود همه چی

فقط خدا
اره من ۱۰ . ۱۱ سال پیش عمل کردم اینحوری بودیم تو اتاقمون چند نفر بودیم همه لگن استفاده میکردن . الان ...

اینو اصلا نمیدونستم

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
انشاالله هر چی میخوایین خدا بهتون بده نه تعیین جنسیت نکردیم کلا ۵ تا جنین داشتیم دوتا شو گذاشتن یکیش ...

الهی بلاها ازشون دور باشه

خب بپرس شاید برا شما اینحوری نباسه . شوهرت نمیتونه پیشت بمونه

همسرم اینقدر برای دانشگاه رفتن از سر کار مرخصی گرفته دیگه هیچ رقمه نمیدن بهش حتی ساعتی

فقط خدا