2777
2789

سلام مامانا،، 

من یه پسر ۱/۵ ساله دارم ارزومه دختر دار بشم 🌺🌺 دوست ندارم ivf تعیین جنسیت انجام بدم به نظرتون با رعایت رژیم و روزهای تخمک گذاری دختر دار میشم ؟ روز چند اقدام احتمال دختر زایی بیشتره؟؟🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا پسردار شدن هم لطفا به من بگید چیکار کنم

صبح ها رابطه داشته باشه فقط در روزهایی تخمک گذاری قبلش صبحانه مقوی خودت و همسرت خورده باشید به همسرت شیر انبه و قهوه بده 

صبح ها رابطه داشته باشه فقط در روزهایی تخمک گذاری قبلش صبحانه مقوی خودت و همسرت خورده باشید به همسرت ...

روز تخمک گزاریو چطوری متوجه بشم. کیت تخمک گذاری هم خریدم. فردا آخرین روز پریودیمه. هفتم. چند روز بعدش اقدام کنم

روز تخمک گزاریو چطوری متوجه بشم. کیت تخمک گذاری هم خریدم. فردا آخرین روز پریودیمه. هفتم. چند روز بعد ...

روز ۱۳ و ۱۴ صبح اقدام کن کیت نیاز نیست فقط استرس زیاد میکنه 

صبح ها رابطه داشته باشه فقط در روزهایی تخمک گذاری قبلش صبحانه مقوی خودت و همسرت خورده باشید به همسرت ...

منم میخام پسردار بشم

شما با رژیم پسر دار شدی؟؟

من دو تا دکتر رفتم برای رژیم غذایی تعیین جنسیت

دوتاشونم گفتن که تاثیر نداره

نمیدونم چرا اینو گفتن

ولی همه جا تو اینترنت و ... میگن ک تاثیر داره

دیگه روم نمیشه به همسرم بگم بریم یه دکتر دیگه برای رژیم غذایی :(

منم میخام پسردار بشم شما با رژیم پسر دار شدی؟؟ من دو تا دکتر رفتم برای رژیم غذایی تعیین جنسیت دوت ...

من باردار نمیشدم خودمو شوهرم تقویت کردم هم باردار شدم هم پسر شد ولی جنسیت برام مهم نبود سیاهدانه با عسل واقعی کوبیدم باهم صبح ها میخوردم تا چند ماه در پریودهام خیلی تاثیر داشت و باعث پسر زایی میشه چون ‌پتاسیم بالایی داره

عزیزن من شنیدم فقط بیست درصدش رژیم غذاییه. بیش بسته به نوع اقدام و روز تخمک گذاریه

اخه دکتر اینم بهم نگفت

گفتش خدا هرچی بده همونه

گف بذار بچه اولت هرچی خدا میخاد بشه

واس بچه دومت حالا اگ خاستی ای وی اف کن

من باردار نمیشدم خودمو شوهرم تقویت کردم هم باردار شدم هم پسر شد ولی جنسیت برام مهم نبود سیاهدانه با ...

ببخشید لطفا میشه بگی دیگه چیا میخوردی؟؟

یه چیز دیگ هم هست..

شوهرم دیگ صبرش تموم شده

من هی تا الان جلوگیری کردم نذاشتم حامله شم

اگر به شوهرم اجازه بدم اقدام کنه و همچنان خودم رژیمو رعایت کنم به نظرت تاثیر داره؟