قبلا باباشم خیلی بخاطر حواس پرتی و خنگیش حرص میخورد البته بخاطر همین خنگیش زندگیشم بالا کشیدن ولی قبلا دلم براش میسوخت و دوسش داشتم و همه سعیمو کردم نزارم اذیتش کنن ولی الان خستم دیگه از دستش زیادی خنگه اگه ی نفر هزار بار هم خرابش کنه بازم بهش اعتماد میکنه تو خونه هم هی باید بگم این کارو بکن اون کارو نکن انگار دوتا بچه دارم یه ذره فکر نمیکنه والا که از یه بچه ۴ساله هم کمتر میفهمه و اینکه خیلی هم ادعاش میشه حالیشه خیلی همیشه هم گند میزنه ، تو زندگی ما جای مرد و زن برعکس شده .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وحشتناکه یه ضربالمثلی هس میگه خدایا خرم کن ولی اسیر خرم نکن وصف حال منه
دیگه همینه عزیزم
چیکار میتونی بکنی؟
سعی کن خودت تصمیمات رو بگیری برای زندگیتون
شوهرتم هست دیگه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
این مشکل مغزیه یعنی یکم شوت هستن منم دیدم ازاینا ضریب هوششون ب شدت پایینه فکر نکن با حرف زدن درست میشه ببرش پیش ی روانپزشک یا خودت برو ببین دارو داره یا نه
هر چی حرف و صفت ناجور بود به شوهرت نسبت دادی بعد گفتی جای مرد و زن عوض شده
مثله اینکه زن برای شما یه همچین شخصیت داغونی داره
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔