2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خنگه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 6072 بازدید | 104 پست
جمله ی آخرت خیلی تامل برانگیز بود هر چی حرف و صفت ناجور بود به شوهرت نسبت دادی بعد گفتی جای مرد و ز ...

منم به همین فکر میکردم🤧

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معلمم یکی از شاگردام اینجوره دفتر نمیبره کتاب نمیبره یه روز کیفشو کامل جا گذاشته بود اصلا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

شوهر من اوایل اینطوری بود خیلی حرص میخوردم بعد فهمیدم ای کیوش پایین نیست اعتماد به نفسش پایینه سعی کردم بهش اعتماد به نفس بدم. اونم چون مامانش همش تو سرش زده بود اینطوری شده بود. چند سال طول کشید تا درست شد

تیکر دفاعمه😊
باهوشش کن

عزیزم مگه ایشون چوب جادویی داره که باهوشش کنه؟... 

در وهله اول آدم ها مخصوصا مردها رو نمیشه بعد از رابطه زیاد تغییر داد. ثانیا اگر تغییر لازم باشه اولین کسی که باید بابتش تلاش کنه خود مرد هست نه زنی که چندین ساله بقول خودشون داره کلنجار میره باهاش.باید به مرحله پذیرش واسه تغییر برسه بعدا زن میتونه بهش کمک کنه

دیگه بعد دوتا بچه یادضریب هوشیش افتادی خواهرم؟بعدم نیمه پرلیوانو ببین عوضش کنترل زندگی دست خودته

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

من مهمترین و شاید تنها معیارم برای ازدواج هوش بود. خودم خیلی سادم و گاهی عقلم درست کار نمیکنه برای همین ترجیح میدادم با یکی باشم که بهتر بفهمه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.