2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خنگه ..

| مشاهده متن کامل بحث + 6072 بازدید | 104 پست
چرا با ایشون ازدواج کردین؟ بالاخره دوران خواستگاری و آشنایی میزان ای کیو مشخص میشه، الان که ازدواج ک ...

ما کلا یه ماه دوران آشناییمون بود و بعد ازدواج فهمیدم و البته خیلی هم دروغ گفت قبل ازدواج بهم یکیش درس خوندن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری بنظر من خیلی بهتر از خنگ بودنه 

آره حداقل میدونم زندگی رو به باد نمیده. کسی سرش کلاه نمیذاره.

شوهر من میدونه چندتا سیب زمینی و پیاز تو خونه داریم حتی. بیشتر وقتا لازم نیست بهش بگم چی بخر. چون خودش در جریان همه چی هست. 

اینکه یادگیریت بالا باشه  سریع شرایط رو تشخیص بدی  بتونی راهکار خوب پیدا کنی

ی بار تی وی راجع بهش حرف میزد چندین مدل هوش بود که دیر رسیدم ب برنامه

مثلا هوش رابطه . کشاورزی . مالی. رایانه ای و.....

ولی تو زندگی زناشویی فک کنم همون هوش رابطه مهم باشه 

من مهمترین و شاید تنها معیارم برای ازدواج هوش بود. خودم خیلی سادم و گاهی عقلم درست کار نمیکنه برای ه ...

این کار نکن برای اون طرف سخته با تو زندگی کردن ازت زده میشه چون حرفای اون متوجه نمیشی زن و شوهر نیاز بتونن حرفای همو بفهمن 

آره حداقل میدونم زندگی رو به باد نمیده. کسی سرش کلاه نمیذاره. شوهر من میدونه چندتا سیب زمینی و پیاز ...

باورت میشه من هر چی میخوایم برام مینویسم پیام میدم بازم یادش میره یه سری چیزارو بخره

آره حداقل میدونم زندگی رو به باد نمیده. کسی سرش کلاه نمیذاره. شوهر من میدونه چندتا سیب زمینی و پیاز ...

عزیزم بنظرت کنترلگر نیست؟

اینکه حتی سیب زمینی پیاز و میزان گوشت و روغن و برنج و...رو بدونه بنظر کنترلگر هست و مدیریت هیچ چیزی دست شما نیست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
این کار نکن برای اون طرف سخته با تو زندگی کردن ازت زده میشه چون حرفای اون متوجه نمیشی زن و شوهر نیاز ...

چند ساله داریم زندگیم میکنیم. من گاهی از ریزبینی و موشکافیش کلافه میشم ولی اون کاملا راضیه. کودن که نیستم نفهمم چی میگه یا الکی باهاش بحث کنم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی سخته خیلی وقتی با همچین آدمی طرف باشی میفهمی 

اتفاقا متوجهم چی میگی ولی میگم دیگه ازدواج کردی بچه داری چاره چیه ، یا باید بسازی یا باید جدا بشی