2777
2789
عنوان

خانوما کلفتی بی جیره و مواجب رو قبول دارین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4045 بازدید | 242 پست
من تا وسط های صفحات تاپبک خوندم فقط تو کف اوناییم که میگن من باعشق کارای خونه رو انجام میدم و کارت ش ...

وای من ک چند تا کامنت خوندم اعصابم نکشید جواب بدم حالیشون کنم کلا رفتم تاپیکای دیگه

یه عده اصن اصل مطلب و نمی‌گیرن حرف حالیشون نمیشه 

بیمه خانه داری هست

بله خیلی هم گرونه. تو یه تاپیک دیدم یه خانمی گفت ماهی 700 بیمه خانه داری رد میکنه. آخه زن خانه دار از کجا این پولو بده. به نظر من برای خانم خونه دار این پول خیلی زیاده

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قوانین خوشبختانه به لطف خیلی چیزها داره روزبروز بهتر یشه نمیخام بگم هنجورن اما موردی ک به عینه تو فامیل دیدم اقا اهن فروش بود و جلسات مذهبی و ابرو دارو معتمد خلاصه امین و اعتبار کل فامیل بود شنیدم ک خانومشو طلاق داده حتی النگو دستشم گفته در بیاره موقع طلاق و با یه خانم ۲۴ ساله از دخترشم کوچیکتر ازواج کرده و اون خانومو یه مجلسی تو عروسی دیدم اصلاا نگم براتون ..انشالله حقوق خانومها همونطور ک دینمنم گفته کامل و دقیق اجرا بشه ن فقط رو کاغذ

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
پول میگیره ولی چنددرصد خانومای شاغل با پولشون عشق و حال میکنن؟؟  اکثرا واسه خونه خرج میکنن بعد ...

خانومای شاغل اطراف من که هم کارشون سر وقت هست و هم تفریحشون و هم پس اندازشون

در ضمن در صورتی که خانوم شاغل باشه کار منزل بین زن و شوهر تقسیم میشه😊

خوب میتونه نکنه ؟؟ کلی حرف بهش میزنن قانونو ولش کن مجبوره بکنه 

شما مشکلت اینه زندگی و حساب کتاب میکنی

مشکل همه ی امثال شما اینه

زندگی عشقه

مردم زحمت میکشه زنم خونه رو گرم وشاداب نگه میداره

یعنی جی کلفتی زشتهداین حرفا

الان همه ی بچه ها بی ادب و بی اعصابن جرا؟؟؟

چون مادرشون فقط به دنیاشون اورده اما مادری نمیکنه براشون

خانوم خانه داری که بچه ی سالم و شاداب تحویل جامعه نیده کارش قابل مقایسه با هیجی نیست

این بچه ها فردا نیشن حامعه مون

اینو بفهمیییید

دقیقا کلفتیه

من واسه دوتا بچه دوقلو پوشک ک نمیخرید کهنه میشستم با کمال پررویی اونم وظیفم میدونست

اگه ی کمک ازش میخواستم میگفت تو اینجا چکاره ای پس

انقدر بیگاری کشیده بود ازم نفس تنگی میگرفتم از کار زیاد و دستام لمس میشد

خدا جوابشو بده آینده منو بچه هامم ب خیر کنه

دقیقا کلفتیه من واسه دوتا بچه دوقلو پوشک ک نمیخرید کهنه میشستم با کمال پررویی اونم وظیفم میدونست ا ...

آخرینبار ک تو خونه بودم گفت بریم خونه خالش (کلا خرجی و لباس اینا بده نیست)با پول کمتر پارچه خریده بودم ک برا دخترام لباس بدوزم از صب لباس دوختم غذا پختم بجه ها رو بردم حموم جم و جور کردم بچه هایی ک تو آموزش ترک پوشک بودن

با اینهمه کار چهار بار از صب خونه رو کثیف کردن

رفت بیرون بجای اینکه زودتر ن حداقل سروقت بیاد دیر تر اومد طلبکار ک چرا حاضر نیستید سرش دعوا شد انقدر کتکم زد اخر رسید ب خفه کردنم تا جایی خفم کرد ک دیگه دست و پا نمیزدم

فکم در رفت صورتم و گردنم تماما کبود

اون خانومایی ک شوهراشونو میشناسن ک میدونن متعهد و حق شناسن هیچ جواب فداکاری فداکاریه

اونایی ک اوضاعشون مثل رحم نکنید ک ازشون هیچ رحمی نمیبینید

زودتر جدا شید تا مثل من نزدیک ده سال عمرتون ب فنا نره

فوقش برای اینکارش براش ی چند درصدی دیه بنویسن 

اگه قانون درست تر اجرا میشد ینی قصاص میشد همون کارو روش انجام میدادن پیش گیری میکرد از جرم پس قانون درست اجرا نمیشه

من دقیقا همون کلفت بی جیره و مواجب بودم

هیچی تو زندگی ندارم 

پولمو باهاش شریک شدم نصف من گذاشتم نصف اون ک مغازه بزنیم این بره سر کار و من بمونم تو مغازه و سودش نصف نصف

اماااااااا بعد مدتی از کارشو ول کرد اومد نشست همونجا قرونی از سود بهم نداده با سود همون مغازه هم ماشین خرید هم موتور و کلی جنس هم داره توش 

من چی هییییییچ فقط این وسط روح و روانم و جسمم

و روان بچه هام آسیب دیدم

تازه آقا نمازخونم هست کلی ادعا هم داره

منکه ب دادگاه عدل الهی سپردمش

من دقیقا همون کلفت بی جیره و مواجب بودم هیچی تو زندگی ندارم  پولمو باهاش شریک شدم نصف من گذاش ...

عزیزک تاپیکت خوندم

شما زودتر جدا شی به بچه هات لطف کردی

خودتم نگهشون دار،همون خیاطی ک گفتی بهترین کاره،خدا بزرگه ،روزی رسونه،،ولی حتما از اون عوضی جدا شو

درمورد بچه طلاق هم نترس ،بزار تو آرامش روحی و بدون دعوا بزرگ شن عزیزم.محیط اون خونه سمی یه.

منم دعواهای مامان بابام میدیدم همش میگفتم کاش مامانم جدا میشد 

من دقیقا همون کلفت بی جیره و مواجب بودم هیچی تو زندگی ندارم  پولمو باهاش شریک شدم نصف من گذاش ...

نماز بزنه به کمرش الهی. عزیزم 

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 

حالا یکی میاد این وسط میگه شما همه چیو پول میدونید  عشق چه میدونید چیه  

خوب میتونه نکنه ؟؟ کلی حرف بهش میزنن قانونو ولش کن مجبوره بکنه 

خب اخه شوهرم از صبح می ره سرکار پولشو می ده تو خرج کنی

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون