2777
2789
عنوان

کودکانی که قبلا ریفلاکس معده داشتن در زمان نوزادی

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 82 پست
بله ممکنه درست باشه  چون بشدت بیماری سختیه ب روح و جسم بچه آسیب میزنه  من دخترم حتی وقتی ...

چکار کردی اثر اون اذیت شدنه کم بشه. دوست ندارم بچه بعدها اعتماد به نفسش کم باشه یا اثر اذیت شدنه رو داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسشو گذاشتم. خیلی ناراجت شدم اینو خوندم

کلش اشتباه بود 

فقط دخترم بغلیه 

همش میگه بغلم کن وقتی بیرون خونه هستیم 

تو خونه هم وقتی حوصلش سر میره یا خوابش میاد بغل میخواد

اتفاقا بچه های آرومی دارم اصلا پرخاشگر نیستن

چکار کردی اثر اون اذیت شدنه کم بشه. دوست ندارم بچه بعدها اعتماد به نفسش کم باشه یا اثر اذیت شدنه رو ...

رو اعتماد به نفس اثر منفی نداره نگران نباش منظور از لحاظ بهم ریختگی و مقداری لجبازیه اونم رفته رفته درست میشه 

اما از من می‌شنوی ب هیچ وجه ب بچه و خودت استرس نده تا دورش بگذره

رو اعتماد به نفس اثر منفی نداره نگران نباش منظور از لحاظ بهم ریختگی و مقداری لجبازیه اونم رفته رفته ...

با بچه که به شدت ارومم. میدونم بلاخره یه دوره است و میگذره اما نمیخوام اثرش بمونه براش 

با بچه که به شدت ارومم. میدونم بلاخره یه دوره است و میگذره اما نمیخوام اثرش بمونه براش 

بچه رفلاکسی مراقبت بیشتری میخاد و تغذیه و رفتار اصولی تری 

ولی اگر رفلاکس دائم نباشه تا ۵ ۶ سالگی ب مرور خوب میشه کاملا