عزيزم دختر منم داشت ولي امپروزول اثر نكرد همين دكتر فظيله هاشمي غذارو شروع كرد از ٤ماهگي ديگه خوب شد
شما شروع كن غذارو حل ميشه
اگه هم شروع كردي شير و به خاطر غذا ديگه دوست نداره
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولي من ٤ ماهگي كه سرلاك و حريره اينا دادم تااااا ٥،٦ ماهگي زمان برد خوب شد
هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کمکم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونهدونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
از ۴ماه چیو شروع کرد؟دختر منم قراره از چهار ماه شروع کنه
حريره
سرلاك
فرني
پودر برنج تو ماست
دكتر فظيله هاشمي گفت گناه نداره فقط دارو تو شكم بچه ميكنين راستم گفت
هيچي نميشه خيللت راحت
اره بهتر شد
دختر من ٤ ماه تماااااك جيغ ميزد فقط