2777
2789
عنوان

یکی بیاد کمک😭

1157 بازدید | 52 پست

بچها بینیم کلی پف و ورم داره از اولشم بزرگتره به نظرتون پف و ورمه یا بد دراوردش؟ اگ ورمش بره چقدر تغییر میکنه؟؟؟؟چه مدت ورمش میره میخام دق کنم 

بینیم گوشتیه 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکن ورمش بیشتر میشه

من بینیم خیلیییییی گوشتی بود بعد ۹ ماه تازه بهتر شد ولی هنوزم بزرگه اما از قبلم بهتره 

مطمیئن باش توم ورمه و عالی میشه

اما انتطار یه بینی قلمی رو نداشته باش چون بیتی قبلت گوشتی بوده

گریه نکن ورمش بیشتر میشه من بینیم خیلیییییی گوشتی بود بعد ۹ ماه تازه بهتر شد ولی هنوزم بزرگه اما از ...

من غلط بکنم انتظار داشته باشم الان حالت خوکی داره توروو خدا بگو ک واس توام ابنجوری بود 

گوشتیو نمیدونم اما خب ورم تا یک سال هم عادیه خواهرمن ک اصلا فکرشم نمیکردیم دماغش خوب شه انقدر ک ورم ...

با ماه اولش خیلی متفاوته؟ مامانمم میگه الان بینیت مقل اجزای صورت ی نوزاد ک هر روز یه شکل میشه تاا جا بیفته ولب من میخام دق کتم 😭

1 ماه

اوه یک ماه که چیزی نیست هنوز زوده تا یکسال طول میکشه تا ورمش کامل بخوابه من خودم چند روز دیگه میشه یکسال ولی هنوز نوکش کلی ورم داره چون گوشتیه

من آن سبزم که دل بر پیچک دست خدا بست🍀             💍❤️#