2777
2789
عنوان

بیماری پوستی گال...بیاید بخاطر خدا🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 7314 بازدید | 40 پست

من پارسال دچارش شدم وحشتناکککک میخارید و خیلیییی اذیت شدم..با شامپو شپش بدنمو شستم بدون اینکه خیس کنم بدنمو خشک شامپو رو گذاشتم بعد ۱۰ دقیقه شستم دکتر هم پمادای ترکیبی داد سه شب پشت سرهم ماایدم روبدنم بدون اینکه حموم کنم روز چهارم شستم همون روز چارم خوبه خوب شدم

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این بیماری از چی می اد؟!چرا؟

رفته بود ده اونجا گرفته بود ، احتمالا از دام 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
گال از حیوانات منتقل میشه. مگه نزدیک دام یا حیوون خاصی رفته؟ 

ن عزیزم ولی رفته بودیم پارک جنگلی و اونجا سک و گربه زیاد هست ک پسرمم همش با خاک بازی کرد من ک گمونم میره اونجا چون حیوان نداریم ...و اینکه بچه برادرم یه خوکچه داشت فقط یبار اونو نوازش کرده بود پسرم

حتما عزیزم ...ممنون

خواهش میکنم عزیزم، انشالله زودتر خوب بشه طفل معصوم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم الان دیگه خوب شدین؟ اون داروی ترکیبی دکترتون چی بود؟ من دارم دیوونه میشم😢

بله عزیزم ازهمون موقع کاملا خوب شدم

داروش ترکیبی بود تو یه قوطی ک تو عطاریها درستش کردن فکر کنم ترکیب وازلین و گوگرد بود ولی شما برو دکتر یا عطاری معتبر ازشون داروی ترکیبی بخواه

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

بعد از درمان ممکنه علائم دوباره ظاهر بشه باید همون پمادارو استفاده کنید .تا به مرور کهنه شه .گال کلا اینطوریه.

تا جایی که امکان داری از لباس و پتو خودتون استفاده کنید و از خاک و گل و گیاه و حیون دوری کنید.

اینا چیزاییه که همیشه باید انجام بدین

چون پوستتون بعد این بیماری حساس میشه 

نداد ولی بچس دیگ میچسبه بهم محبت میخواد ۵سالشه دلم داره میترکه از ناراحتی

سلام . میشه لطفا بگین چی شد . پسرتون و خودتون خوب شدین یا نه . اگر خوب شدین لطفا راهنمایی کنین . پیش کدام دکتر و چه دارویی . منم دو ماهه درگیرم .

من پارسال دچارش شدم وحشتناکککک میخارید و خیلیییی اذیت شدم..با شامپو شپش بدنمو شستم بدون اینکه خیس کن ...

سلام یعنی تشخیص پزشک گال بود . میشه راهنمایی کنین . درخواست دوستی میفرستم . پیام بدم بهتون

سلام یعنی تشخیص پزشک گال بود . میشه راهنمایی کنین . درخواست دوستی میفرستم . پیام بدم بهتون

بله عزیزم

وای خیلی بد  من حدود ۱۵ سال پیش این اتفاق برام افتاد هرچی پماد از مرکز بهداشت بهم داده بودن اس ...

عزیزم اسم آمپوله چی بود مام مبتلا شدیم سه ماهه همسرم دوهفتس خودم شامپو شپشم زدیم با قرص سیتریزین اما خوب نشدیم  میشه راهنمایی کنی

بله عزیزم ازهمون موقع کاملا خوب شدم داروش ترکیبی بود تو یه قوطی ک تو عطاریها درستش کردن فکر کنم ترک ...

ماهم مبتلا شدیم به گال اسم دقیقشو نمیدونید یا اگر تهرانید آدرسشو میدید ماهم بریم