2777
2789

عزیزان تمایلی به خرید ممبر ندارم

این برنامه های ممبرگیر رو توی نظرات که میخونی از هیچ کدام تعریف نشده .همش بد نوشته شده

تبلیغات هم توی اینترنت زیاد دارم

پیج اینستا مون تا قبل از قیلترینگ فالوور هایش کم کم افزایش پیدا می‌کرد

ولی کانال تلگرام ما مدت ها است که افزایش نداشته که هیچ کاهش هم داشته

راه خاص یا اپلیکیشن یا ربات خاصی اگر هست ممنون میشم بفرمایید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حوصله و صبر و انگیزه میخواد که توی تلگرام بخوای کانال بزنی و رشدش بدی و ازش درامد کسب کنی من قبلا داشتم اونم زمانی که فیـ.ـلتر نبود الان که فیـ.ـلتره دیگه خیلی سخت شده افزایش ممبر

گروه بزن بعدش جایزه کوچیک بذار برای اد کردن

نمیشه.ما عمده فروش لوازم آشپزخانه هستیم. هیچ خریداری نمیاد محل خرید عمده اش رو به دوست و آشنا و همکار لو بده

بچه ها اطلاع رسانی کنید....ی کانال تو تلگرام هست برای افزایش ممبر پول میگیرن و بعد بلاکتون میکنه،شماره حسابش به نام محبوبه محمدی و شماره تماس به نام فتاحی گذاشتن اعتماد نکنید پول نریزین برا هرکسی ایما خیر ندیده ها پول مردمو بالا میکشن