2777
2789
عنوان

کس هایی که بعدا فهمیدند فرزندخوانده هستند لطفا یک لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 6102 بازدید | 42 پست
آخی عزیزم روحشون شاد... واقعا دل بزرگی داشتن این بچه هم واقعا برکت زندگی بوده ک بعد از اون باردار ش ...

خیلی بچه گل خوبی عزیز اما بعضی وقت ها میگم گناه داره شاید پدر مادرش زنده باشند حق طبیعی اش بفهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد بعدش الان زندگیش چطور خودش چطور آدمی 

من کسی رو میشناسم که تو سن بیست و خورده ای بهش گفتن...الان بشدت عصبی هست و خیلی داره اذیت میکنه. 

حتما از یک مشاور درست و حسابی کمک بگیرید

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.
خیلی بچه گل خوبی عزیز اما بعضی وقت ها میگم گناه داره شاید پدر مادرش زنده باشند حق طبیعی اش بفهم ...

نه الان نگید بزارین یه ۴..۵ سال دیگه گناه داره

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
خیلی بچه گل خوبی عزیز اما بعضی وقت ها میگم گناه داره شاید پدر مادرش زنده باشند حق طبیعی اش بفهم ...

آره اینم هست ولی اگ زنده نباشن بیشتر عذاب میکشه که از هیچکدومشون شانس نیاورد

من کسی رو میشناسم که تو سن بیست و خورده ای بهش گفتن...الان بشدت عصبی هست و خیلی داره اذیت میکنه.&nbs ...

چقدر سخت وقتی می بینم داره برای برادرم زنش گریه می کنه دلم آب میشه براش

الهییییی💔💔💔

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

بالاخره اینا هم پدر مادرش بودن.حتی اگه پدر مادرش رُ پیدا کنه هیچوقت برادرت و خانمش رُ فراموش نخواهد کرد.شما الان بگی اون از کجا پدر مادرش رُ پید کنه.اول این که سنش خیلی حساسه شاید حس بی پناهی بکنه و شما دیگه واسش غریبه بشین.ولی باز هم فقط یه مشاوره خوب

والا نمی دونم ولی من اگر بودم ترجیح می دادم هیچ وقت بهش نگم

غم از دست دادن پدر و مادر رو داره می کشه و گفتن حقیقت چیزی از این غمش کم نمی کنه چون در هر حال بهشون علاقه داشته ولی در عوض بحران هویت اینکه کی هستم چی هستم و غم اینکه چرا منو خانواده اصلیم نخواستن به غماش اضافه میشه تازه به احتمال زیاد اگر پدر و مادری داشت یا اگر آدمای درست درمونی بودن که بعید بود بچه شونو نخوان و سر راه بذارن غم اونا هم به غماش اضافه میشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️