2821
2789

سلام بچه ها

من خيلي ترشي گل كلم ميخورم الان ديدم نوشتن بچه زشت و سياه ميشه به اين كاري ندارم

رو سلامتيش تاثير داره؟

چون انگار براي تيروييد خوب نيس

♥️خدايا شكرت♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای منم میمیرم برای ترشی گل کلم زیاد میخورم5ماهمه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

با غذا ميخورم ترشي رو😔 باشه ديگه نميخورم

رب انار ملس بخر رو غذا بریز هم اشتهات باز میشه هم بچت خوشکل میشه، ولی جدی ترشی نخور من دختر همسایمون پوستش زرد زرده مامانش میگفت سرش همش ترشی خوردم

رب انار ملس بخر رو غذا بریز هم اشتهات باز میشه هم بچت خوشکل میشه، ولی جدی ترشی نخور من دختر همسایمون ...

زردی مشکل خونه ربطی به ترشی نداره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نه اصلا مشکل خونی نداره. ترشی پوست بدن جنین رو بد رنگ میکنه

باشه 😂