ببخشید چی باعث میشه ک سرفه رو قطع کنه ویکس؟ با روغن کنجد و زیتون هم میشه این کارو کرد؟
نمیدونم گلم انگارگلووسینه رومرطوب میکنه،،دقیقانمیدونم دلیلش چیه ولی من هرباربچه هام سرفه میکردن دیگه باخیاب راحت استفاده میکردم یکی دوشب که میگذشت خوب میشدن،،حتی همون شب اول هم خیلی بهترمیشدن،،روغن کنجدواینااطلاع ندارم ولی خب امتحان کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
۳ روز دخترم گرفتگی بینی و سرفه خلط دار داشت من گوشام کیپ شد و خیییلی کم سرفه پسرم ابریزش شدید بین ...
پسر منم گرفتگی بینی خلط شدید گلو
خداکنه منم از پسرم گرفته باشم ک دوباره از من نگیره خدایی نکرده😭