2777
2789
عنوان

سلام بیان بگین چی جوابشو بدم

115 بازدید | 9 پست

دیروز با مسئول باشگاه بحثم شد سراینکه انقد مایعه دستشوییو انقدشل میکنن ک مث شیر اب میشه قشنگ میریزه روت وقتی میخوای استفاده کنی حالا دیروز هیچی نگفت قفل کرده بود انگار بعدامروز برگشته تازه جواب میده من دیروز فقط دوسه نفرتوباشگاه بودن ک بش گفتم

حال خوبِ این روزامی عشقِ دلم🤗😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون چی بهت گفت ؟

اون امروز گفت جلوی جمع ک هنه بچه ها بودن باصدای بلند ک تو دیروز با لحن بدی بامن حرف زدی و این باشگاه اگر درشان شما نیست میتونی بری بعدشم پولی ک ازشهریم مونده بودو گذاشت روی میز

بعدشم گفت باشگاه همینطوری میمونه به همین روال اگرخواستی باهمین شرایط بمونی بمون

بعدشم دوتا باند خریدن برا باشگاه دقیقا ازهمون روزی ک اینارو خرید شهریه رو یدفه بالا برد منم دیروز بهش گفتم وقتی باند میخرید پولشو باید ازبچه ها بگیرین حالا امروز بمن میگه فکرت خرابه

اون امروز گفت جلوی جمع ک هنه بچه ها بودن باصدای بلند ک تو دیروز با لحن بدی بامن حرف زدی و این باشگاه ...

خب تو هم بگو باشگاهیی که رفاه اعضا رو حقشون نمیدونه بدرد نمیخوره

شهریتو بردار برو یه جای بهتر

خرمالو خشکه هانیانگم
بعدشم گفت باشگاه همینطوری میمونه به همین روال اگرخواستی باهمین شرایط بمونی بمون بعدشم دوتا باند خری ...

بیخود کرده هرچی میخاد میگه😑😐😐😐جات بودم یه لحظه هم نمیموندم 

خرمالو خشکه هانیانگم
خب تو هم بگو باشگاهیی که رفاه اعضا رو حقشون نمیدونه بدرد نمیخوره شهریتو بردار برو یه جای بهتر

میخام برم فردا ولی چون امروز جوابشو ندادم اعصابم خورده

اونم من ک باهاش بحثم شد دیروز هیچییییی نگفت اصن قفل کرده بود بعد امروز برداشته ب من این خرفا رو میزنه بعدشم گف من بی فکر حرفی نمیزنم