2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مواد لازم: 5 عدد تخم مرغ، 1 لیوان سر خالی شکر، 1 لیوان سر پر آرد، 1 قاشق مربا خوری کاکائو، نصف استکان روغن، هل آسیاب شده و زعفران به مقدار دلخواه
  با احمق ها بحث نمیکنم   
دقت کنید قبل از آماده شدن مواد، ظرفتون رو چرب کنید که آماده باشه و حتما 10 دقیقه قبل فر رو گرم کنید و مواد رو بعد از آماده شدن سریع داخل فر بزارین چون اگه خیلی فاصله بیفته کیک پف نمیکنه. بعد از اینکه کیک پخته شد سریع از داخل فر نیارید بیرون چون پف کیک میخوابه فقط در فر رو چند دقیقه باز بزارین بعد کیک رو بیرون بیارین و بزارین خنک بشه.
  با احمق ها بحث نمیکنم   
فر را از 10 دقیقه قبل روی درجه 160روش میکنیم تا گرم شود. وقتیکه مواد کیک آماده شد ظرف را داخل فر گذاشته و با درجه 180 تا 200 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه میپزیم.
  با احمق ها بحث نمیکنم   
طرز تهیه: ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم به گونه ای که اصلا زرده وارد سفیده ها نشود چون کیک خراب میشه. بعد سفیده را با همزن برقی به مدت 10 دقیق میزنیم تا کاملا پف کند. بعد شکر را اضافه کرد و 5 تا 7 دقیقه میزنیم تا کاملا شکر حل شود. سپس زرده ها را اضافه کرد و 5 دقیقه میزنیم. وقتی که خوب بهم خورد روغن، هل و زعفران را اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس همزن را خاموش کرده و آرد را در چند مرحله داخل مواد می ریزیم چون اگه با هم بریزیم آرد با مواد به خوبی مخلوط نمیشه. وقتی آرد را اضافه میکنیم حتما مواد را به یک طرف به هم بزنید تا پف کیک نخوابه. در هنگام مخلوط کردن آرد اصلا از همزن استفاده نمیکنیم. وقتی که مواد کاملا مخلوط شد، 3/4 مواد کیک را داخل ظرفی که از قبل چرب کردیم و مقدار کمی آرد توی آن پاشیدیم، میریزیم. سپس کاکائو را در 1/4 باقیمانده مواد ریخته و کاملا مخلوط میکنیم و آن را روی مواد دیگر داخل ظرف میگزاریم.
  با احمق ها بحث نمیکنم   
عالیه کیانا جان فقط شما از شیر استفاده نمیکنین یا ماست منم عین دستور پخت شمارو دارم فقط ی لیوان شیر هم میریزم
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیریم آنچه را که نمی توانیم تغییر دهیم شهامتی ده تا تغییر دهیم آنچه را که می توانیم و دانشی که تفاوت این دو را بدانیم