2777
2789
عنوان

یه راهی بگین برای مقابله با استرس

370 بازدید | 14 پست

۱۵ سالمه از وقتی که یادمه استرسی بودم

اونم نه یه استرس ساده

مثلا امروز سر کلاس ریاضی تا اسمم و خوند برم جواب بدم پای تخته .. سوال و بلد بودم اما از استرس یادم رفت نصف دیگه شو 😐 

بعدم که اصلا دو بار ماژیک از دستم افتاد انقدر میلرزیدم 

تا یه ساعت بعدم تپش قلب داشتم 🥲😐🤦🏻‍♀️ 

ضایع شدم تو کلاس .... استرس نابودم کرده 🥺🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم دقیقا مثل توعم..یعنی دقیقا عین خودت...حتی مواقعی که درسم نداشته باشم بی دلیل استرس میگیرم و گریه م میگیره..

ولی ببین نماز میخونی؟ اگه نمیخونی حتما حتمااا بخون تا حدودی تاثیر داره کارایی که حالتو خوب میکنه انجام بدا

ریشه در کودکی نداره 😂 مطمئنم

منظورم از ریشه یابی اینه که بدونی چی باعث میشه استرسی بشی پای تخته.بلد نبودن درس؟ معلم؟ دانش اموزا؟

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه
منظورم از ریشه یابی اینه که بدونی چی باعث میشه استرسی بشی پای تخته.بلد نبودن درس؟ معلم؟ دانش اموزا؟

معلم و دانش آموزا 

همش حس میکنم الان مثلا برم پای تخته بلد نیستم بعد جلوی کلاس ضایع میشم :/ 

با اینکه مثلا درس و بلدم و مسلطم روش🥲

دهمم .. مشاور مدرسه مون و گفتم استرس دارم گفت نداشته باش 😂 منم گفتم دست شما درد نکنه 😂😂🤦🏻‍♀️

چه چرت😑 ولی درک میکنم منم نهم سر امتحانا به مشاور میگفتم استرس دارم خوب نمیشم بخدا فقط میگف برنامه ریزی کن :/

چه چرت😑 ولی درک میکنم منم نهم سر امتحانا به مشاور میگفتم استرس دارم خوب نمیشم بخدا فقط میگف برنامه ...

😐🤦🏻‍♀️والا من برنامه ریزی هم میکردم پایه نهم پدرم در اومد هم سر درسا هم استرسش🥲🤦🏻‍♀️

به نظرم باید دلیل استرس مون و بنویسیم بعد سر موقعیت ها یا امتحانا فقط مثبت فکر کنیم 🥲 تنها چیزی که به ذهنم میرسه

چه چرت😑 ولی درک میکنم منم نهم سر امتحانا به مشاور میگفتم استرس دارم خوب نمیشم بخدا فقط میگف برنامه ...

جدا از اون چون رشتم تجربیه استرس خیلی شدید تری دارم 😂

همش میگم من چرا اومدم تجربی وقتی از ریاضی متنفرم ؟ 🥲😂