2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم ...

5289 بازدید | 15 پست

بچه ها من خیلی حالم بده

هیچ امیدی به زندگی ندارم

حالم از همچی بهم میخوره

میخوام خودمو بکشم راحت شم

احساس میکنم حتی اطرافیانمم راحت میشن از دستم

از چی بگم براتون ؟ انقدر بدبختیام زیادن که اینجا جا نمیشن

نمونش اون مادرم که تاپیک قبل گفتم

تازه مادرم یک درصد بدبختیامه

دیگه شما فکرشو بکنید من چقدر بدبختم

چیکار کنم بچه ها ؟ یه هفته هست تو تختم همه جا تاریکه حوصله ندارم دلم نمیخواد هیچکسو ببینم فقط میام نی نی سایت حتی هیچی از گلوم پایین نمیره

خیلی افسردم

خیلی حالم بده

من چیکار باید بکنم ؟

حتی نمیدونم چجوری باید خودمو خلاص کنم

برو مشاور عزیزم یا اگر شرایطش رو نداری با ۱۴۸۰ تماس بگیر رایگانه هست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم بپذیر روحیاته الانتو نگو چرا اینطورم بذار هرچی ک هست باشه روحیاته ادم همیشه نوسان داره بالا پایین میشه مشکلاتم ک جز لاینزل زندگیه صبوری کن واسه خودت وقت بذار پی علایقت باش از کسیم انتظار نداشته باش چهار روزه عمرو سخت نگیر خواهرم  

انگیزه و امید به زندگی رو پیدا کن بیکار نشین ببین چی صشادت میکنه گاهی چیزای خیلی کوچیک و کم اهمیت بیشترین امید رو میدن

کاربری قبلیم (🍀فاطی19🍀) چرا نمیتونم بازیابیش کنم🤔😒😕🙄😟 

عزیزم شما افسردگی داشتید و درمان نکردید تا به این مرحله رسیدید. لطفا همونطور که دوستمون گفتند با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیر...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

اول از همه پاشو چراغ رو روشن کن.اگر میخای حالت خوب بشه باید از چیزایی که باعث میشه احساس افسردگی کنی دور بشی.یه مدت برو خونه ی آشنایی دوستی.

با خودت چندین بار تکرار کن کسی حق نداره باعث بشه تو احساس بی ارزش بودن بهت دست بده.خودکشی بدترین گناه و کاریه که میتونی در حق خودت بکنی. 

خرمالو خشکه هانیانگم
اخه چقدر ؟ همه یه سال دو سال دوماه سه ماه من کل عمرم بدبخت بودم تا کی ؟

والا منم که اولین بار ۱۵ سالگی میخواستم خودکشی کنم که مشکل خاصی نداشتم تو زندگیم 

زندگیم بعد‌اون یهو نابود شد تا الان که ۲۰ سالمه یکم دارم پا میگیرم 

من خیلی صادقم با خودم و توی اون دوره که اوج مشکلات بود میگفنم خب اگه ۱۵ سالگی می مردم خیلی کمتر زجر میکشیدم 

ولی الان میگم خب اگه میمردم زندگیم بی ثمر و بیهوده میشد الان دارم یه کم عاقل میشم 

مشکلاتمم  بیشتر به خاطر بی عقلی خودم بود 

کاربری دست دو نفر 🙌

من تاپیک قبلیت رو خوندم 

چقدر ناراحت شدم میدونم تو شرایط بدی هستی

ناراحتی و اعتماد به نفستو از دست دادی

پشتوانه ای هم نداری قطعا 

وقتی از همه کس ناامیدی وقتی از همه چی بریدی اون جاست که خدا صدای دلتو قشنگ می شنوه 

دعا کن خدا کمکت کنه بتونی روزای خوب و قشنگ زندگیت رو ببینی تو خدا رو داری نگران نباش عزیزم :)

سلام

من الان واقعا دلم میخواد بمیرم

6سال باهمسری که واقعاعاشقشه بودم زندگی کردم، بهترین شغل و زندگی وهمه چی عالی... اماجداشدیم، یه بچه6ساله دارم و والان5روز فهمیدم ازدواج کرده، ازش متنفربودم اماالان دارم هرلحظه بابت ازدواجش ناخودآگاه گریه میکنم و دلم براش تنگ میشه، از یطرف هم خط بچموخاموش کرده، من هرماه میرفتم دیدن بچم ومرتب به همه اموراتش  کاملارسیدگی میکنم اماانقدرحالم بهم ریختم ودیگه هیچ انگیزه ای برازندگی ندارم ک فقط دلم میخواد خودکشی کنم، واقعا کاملا بی هدف وتهی شدم، کاش بشه بدون درد مرد وفقط مرد وفقط مرد، هیچی آرومم نمیکنه واقعادلم میخواد یجوری بمیرم.