2777
2789

ای بابا

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شه

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

کووو

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

یه تاپیک دیگه بزن تو متن تاپیک همشو بگو

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

بچه ها من از بچگیم مادرم همیشه بهم میگفت زشت

مثلا بینیم بزرگ بود

که البته از خودش بهم ارث رسیده

خودشم دماغش بزرگه

همیشه منو مسخره میکرد

هی میگفت دماغت گندس حالا چیکارت کنیم ؟ میترشی رو دستمون میمونی

حالا من تو اوج بلوغ و قیافه ی سن بلوغما !

روحیه ی حساس

اینارو بهم میگفت

فکر کنید من سیزده چهارده سالم بود اینا رو میگفت

عجب

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

بعد فکر کنید من هنوز هجده سالمم نشده بود

هی به من میگفت میترشی

میمونی رو دستمون

حتی یه بار به من گفت کی تورو میگیره ؟

یه بار که تنها بودیم بهم گفت اگه بیست و سه چهار سالت شد شوهر نکردی دیگه شوهر نکن !

گفتم چرا ؟

گفت چون دیگه زشته

روم نمیشه با اون سن و سالت برات عروسی بگیریم

انقدر دلم شکست بچه ها

هنوز یادمه

توام میگفتی مگه خودت ترشیدی؟

یه بار بچه های فامیل دورهم جمع بودیم

با برنامه سرمونو میذاشتیم رو بدن های مختلف

عکسامونو گذاشتیم روی سر یه عروس

یه دختری که لباس عروس تنش بود

بعد مامان من جلوی فامیلاش انقدر خندید بهم

هی عکس منو نشون میداد هی میگفت نیگاش کنید عین یه عروس اسکل شده

بعد هر هر میخندید

هنوز یادمه اون صحنه رو

جلوی فامیلاش منو تحقیر کرد

یه بار رفته بودیم مهمونی

عینک یکی از فامیلامون رو برداشتیم

خواهرم زد به چشمش

مامانم برگشت گفت وای عین خانم دکترا شدی

بعد منم زدم گفتم مامان من چی ؟

بعد جلوی فامیلاش خندید گفت تو مثلا پرستار

بعد باهم خندیدن !

انگار که منو سوژه کنه که بخواد با فامیلاش بخندن خوشحال شن

همیشه هرموقعی یه کاری تو زندگیم کردم که بتونم حرفی برای گفتن داشته باشم هرچی میشد میگفت کو؟ تو چیکار کردی ؟

یجوری جلوه میداد که اصلا انگار من کارم بی ارزش ترین کار تو دنیا بوده !

در صورتیکه خودش هیچی نیست

یه زن خانه دار که حتی دیپلمم نداره