2777
2789
عنوان

مامانای سه فصل بهار

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 84 پست
الان۱۴ هفته و ۶ روزم سلامت باشی علائمم ک همچنان تهوع و دردای شکم

عه با منی پس😁اخرین پریودت کی بوده؟؟؟

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
الان۱۴ هفته و ۶ روزم سلامت باشی علائمم ک همچنان تهوع و دردای شکم

عزیزم 😍😍 من کی میرم تو ۱۴ هفته 😍😍 . از اول تهوع داشتی گلم من از اول معده درد و تهوع دارم تا الان گفتم ببینم کی تموم میشه نمیتونم هیچی بخورم 

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم ۱۵ هفتمه😁علائمم تهوع شدید و صبحا هم‌بالا میارم کلا بدویارم،،،دوروزه زیر دلم‌تیر میکشه نمیدون ...

پردای زیر دلت اگه لک بینی نداری ختما برای کش اومدن رحمته

بارداری اولتونه؟

پردای زیر دلت اگه لک بینی نداری ختما برای کش اومدن رحمته بارداری اولتونه؟

نه گلم قبلی ۸ماهشه😑

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
مرسی ۱۰ هفته تقریبا . از بوی بیشتر غذاها بدم میاد به زور غذا میخورم یکمم تهوع دارم شما چند هفته ای؟

من ۹ هفته و پنج روزم گلم . من از اول معده درد داشتم تا الان نمیتونم هیچی بخورم منم از بوی بیشتر غذاها بدم میاد تهوعم زیاده بعضی وقتا زیر شکمم تیر میکشه بعضی وقتا ببخشید داخل واژنم

عزیزم 😍😍 من کی میرم تو ۱۴ هفته 😍😍 . از اول تهوع داشتی گلم من از اول معده درد و تهوع دارم تا الان ...

تهوع من از ۷ هفته شروع شد

۱۲ هفته چندروز قطع شد بعد با شدت بیشتر برگشت😩

فعلام انگار میخواد بمونه

مامان خودم تا اخر ۵ تهوع داشته

فکرکنم ۱۵ هفتمه😁علائمم تهوع شدید و صبحا هم‌بالا میارم کلا بدویارم،،،دوروزه زیر دلم‌تیر میکشه نمیدون ...

عزیزدلم 😍😍😍 . من از اول معده درد و حالت تهوع دارم یعنی خوب نمیشه 😭😭😭 هیچی نمیتونم بخورم ببخشید شما هم بعضی وقتا داخل واژنتون تیر میکشه طبیعیه؟؟؟ وای چه بده سرما خوردید منم چند هفته پیش سرما خوردم جفتن هیچ دارویی هم مصرف نکن فقط آب گرم و لیمو خوردم حتی غرغره آب نمک نمیتونستم استفراغ میکردم حالم بد میشد 😣😣😣😣 عزیزم خیلی مراقب خودت باش من سرفه میکردم زیر شکمم یدجور تیر میکشید انگار حباب میترکید با درد 😔😣😣

عزیزدلم 😍😍😍 . من از اول معده درد و حالت تهوع دارم یعنی خوب نمیشه 😭😭😭 هیچی نمیتونم بخورم ببخشید ...

آره درد واژنم خیلی دارم

خداحفظش کنه منم خیلی درد رحم و شکم دارم دکترم میگه بخاطر کش اومدن و بزرگ شدن رحمته

ممنون عزیزم 

من‌بسشتر درد شکمم مال بخیه هامه

تهوع من از ۷ هفته شروع شد ۱۲ هفته چندروز قطع شد بعد با شدت بیشتر برگشت😩 فعلام انگار میخواد ب ...

من از اول تهوع داشتم معده م داغونه 😔😔😔 عزیزدلم ان شاءالله هرچه زودتر حالت خوب یشه .