2777
2789
عنوان

راه های مقابله با آدم حسود ؟😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 53 پست
مگه دانشگاه قبول شدن هم باید تبریک گفت؟ جدید میشنوم

اره برا ما رسمه تازه شیرینی هم میدن..  :| اینش ب کنار دارن قطع رابطه میکنن

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
منم همینطور. اتفاقا کسی قبول شده شیرینی میده حالا بقیه هم براش آرزو موفقیت میکنن

اره باید یه جعبه شیرینی بگیرن پخش کنن اونام تبریک بگن و ارزوی موفقیت کنن

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه کسی دیگه هس ک دانشگاه قبول نشه؟؟ 

چرا هست ولی بیشترشون در حد دیپلمن

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566
اره برا ما رسمه تازه شیرینی هم میدن..  :| اینش ب کنار دارن قطع رابطه میکنن

اونا شیرینی بدن؟؟؟ شما باید بدید هااا

یاامام زمان چه چیزا ادم میشنوه

کدوم شهری؟😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه دانشگاه قبول شدن هم باید تبریک گفت؟ جدید میشنوم

من اینجا دیدم مرسومه که تبریک بگن اگر نگن هم محکوم به هزاران عیب میشن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
اره باید یه جعبه شیرینی بگیرن پخش کنن اونام تبریک بگن و ارزوی موفقیت کنن

اره 👌🏻اسی چه دانشگاه ای قبول شدی ؟

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

از کسی انتظار نداشته باش. قبول شدی برای تبریک دیگران یا برای اهداف خودت؟ من دانشجو دکترام هرگز به کسی نگفتم کی قبول شدم هر مقطع که بودم. به کسی چه هدف شخصی خودته. این دیگه چه دغدغه سطحی هست؟ بعدش شما مسئول عوض کردن شخصیت دیگران نیستی. نهایتش اونام قبول شدن تو تبریک نگو. این حجم از حساسیت و انتظار از کجا میاد؟ موندم چرا ملت اینقد متوقع هستن از دیگران. طرف حسوده تو چیکارش میخوای بکنی. به اهداف خودت فکر کن

کلا از کسی تو زندگیت انتظار نداشته باش  انتظار تبریک و اینا ک اصلاااا به نظرم

تبریک رو ولش اصن غلط کردم :/  کلا دیگ عوض شدن

حالا شما هی بیاید دنبال اتو بگردید😐

من میگم راه مقابله با ادم حسودددد

اینا میگن .....

من اینجا دیدم مرسومه که تبریک بگن اگر نگن هم محکوم به هزاران عیب میشن

خداروشکر ما از این رسما نداریم تازه میگه اونا باید شیرینی بدن😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40