سیمی منظم تره ولی پسر من بعید میدونم پارش نکنه.هنوز ۵ صفحه از دفترشو که سیمی بود نوشته یه صفحه در او ...
کتاب با دفتر فرق میکنه کتاب سیمی پاره نمیشه من کتاب ریاضی وفارسی ونگارفارسی رو عرسال سیمی میکنم وتا الان پاره نشدن بچه ام الان کلاس چهارم هست سیمی برای نگار وریاضی خیلی خیلی بهتره به خصوص کلاس اولی
وقتی به وسطهای کتاب میرسن چون حجم کتاب زیاد میشه باز موندن کتاب سخته و دایم بسته میشن کتابها
من هر سال فنری کردم و راضی بودم
فقط بگین شیرازه کوتاه برش بزنه یکم فنرش اونورتر بزنه و سر و ته فنر را هم با انبر قفل کنه که در نیاد
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
سیمی بهتره وقتی به وسطهای کتاب میرسن چون حجم کتاب زیاد میشه باز موندن کتاب سخته و دایم بسته م ...
بعدم همه کتابها لازم نیست فنری بشن
فارسی و ریاضی
علوم اگه صفحاتش زیاده (یادم رفته چه اندازه ای علوم اول)
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
نه علومو قران زیاد نیستن.وسطشون منگنه داره اون دوتا
خب پس همون بخوانیم و ریاضی
بنویسیم هم اگه قطوره سیمی کنی راحت تره