2777
2789
عنوان

کتابای بچه امو سیمی کنم یا منگنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 31 پست
دخترت حتما وسایلاشو تمیز نگه میداره نه؟

آره تمیز نگه میداره . کتاب ک سیمی میشه بچه راحتر میخونه یا مینویسه . پارسالم ک اول ابتدایی بود سیمی کردم اصلا پاره نشد 

برای خواهرم دعا کنید لطفا😞
اینا که کوچیکن و هنوز بلد نیستن مواظب باشن،تو پاک کردن کتاب و دفتر ،ورقه ها به فنا میرن،سیمی کرده بو ...

اخه برادر کوچیکم داره بیچاره اسیره دستش.تا میاد بنویسه یا دفترشو خط میزنه یا میکشه از زیر دستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیمی منظم تره ولی پسر من بعید میدونم پارش نکنه.هنوز ۵ صفحه از دفترشو که سیمی بود نوشته یه صفحه در او ...

کتاب با دفتر فرق میکنه کتاب سیمی پاره نمیشه من کتاب ریاضی وفارسی ونگارفارسی رو عرسال سیمی میکنم وتا الان پاره نشدن بچه ام الان کلاس چهارم هست سیمی برای نگار وریاضی خیلی خیلی بهتره به خصوص کلاس اولی

سیمی بهتره 

وقتی به وسطهای کتاب میرسن چون حجم کتاب زیاد میشه باز موندن کتاب سخته و دایم بسته میشن کتابها

من هر سال فنری کردم و راضی بودم 

فقط بگین شیرازه کوتاه برش بزنه یکم فنرش اونورتر بزنه و سر و ته فنر را هم با انبر قفل کنه که در نیاد

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
خودم منگنه کنم یا بیرون منگنه میکنن؟

اگ خودتون منگنه کنین ک چ بهتر 

دوستش‌دارم‌بزرگی‌اش‌را🙈💚سکوت‌وعظمتش‌را🥺💋خدارامیگویم😍🤩بودنش‌عادت‌است‌مثل‌نفس‌کشیدن🤤🤍عشق‌رازی‌است‌که‌تنهاباخدابایدگفت🥰💙اوست‌ازپدرپناهنده‌تر😍✨وازمادرمهربانتر👸🏻💕پس‌کارهایت‌رابه‌اوبسپار🙂🥀چون‌اوبنده‌اش‌راناامید‌نمیکند🥺💋خدابرای‌بنده‌اش‌کافیست🙈💖
کتاب با دفتر فرق میکنه کتاب سیمی پاره نمیشه من کتاب ریاضی وفارسی ونگارفارسی رو عرسال سیمی میکنم وتا ...

اتفاقا منم همین سه تا رو اماده کردم ببرم سیمی کنم.گفتم اول تحقیق کنم بعد پاشم برم

سیمی بهتره  وقتی به وسطهای کتاب میرسن چون حجم کتاب زیاد میشه باز موندن کتاب سخته و دایم بسته م ...

بعدم همه کتابها لازم نیست فنری بشن 

فارسی و ریاضی 

علوم اگه صفحاتش زیاده (یادم رفته چه اندازه ای علوم اول)

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
عه ممنون که گفتی.

فدات 

من هر سال برا بچه هام انجام میدم آخه 

نه علومو قران زیاد نیستن.وسطشون منگنه داره اون دوتا

خب پس همون بخوانیم و ریاضی 

بنویسیم هم اگه قطوره سیمی کنی راحت تره