2777
2789

من خودم بچه بودم آهنگ هم اتاقی رو اما ساقی میشنیدم😶😐😅😆🤦‍♀️🤦‍♀️

یا 

اهنگ اونیکه مدعی بود  رو من اونیکه غده ای بود میشنیدم 🥲😅🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

شنوایی ضعیفی داشتم🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اااا اونی که غده ای بود عاشقته رو میگی ؟

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

من یه آهنگی بود از چاووشی خیلی دوست داشتم یه بار تو جمع خانودگیمون خوندم وقتی جمع ترکید از خنده تازه فهمیدم اشتباه میخوندم😩😩😩😩 الانم هنوز داییم میگه بخون برامون😁😁

گفتم ( تو دل یه مزرعه/ یه کلاغ رو سیاه/ هوایی شده بره/ کابوس امام رضاا) پابوس رو فکر کردم میگه کابوس  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ارههه🤣🤣🤣

من تا الان فکر میکردم میگه اونی که غده ای بود 😐🤣🤣

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
یا آهنگ انگزع انگزع انگزع وزع😐

وااییی اینو که کلا کلمات نامفهومی میشنیدم و همون کلمات عجیب عریب رو هم اصرار داشتم با هر بار پخش شدن اخبار بگم 

یدفعه اینجاش رو داشتم میخوندم فک کنم لاشریک میگفت من میگفتم کارگری کارگری☺️

بعد زنعموم شنید غش کرده بود از خنده 😶

اینقدر بهم برخورد که چرا میخنده😒😅😂😂😂