2777
2789

من خودم بچه بودم آهنگ هم اتاقی رو اما ساقی میشنیدم😶😐😅😆🤦‍♀️🤦‍♀️

یا 

اهنگ اونیکه مدعی بود  رو من اونیکه غده ای بود میشنیدم 🥲😅🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

شنوایی ضعیفی داشتم🤦‍♀️🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااا اونی که غده ای بود عاشقته رو میگی ؟

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

من یه آهنگی بود از چاووشی خیلی دوست داشتم یه بار تو جمع خانودگیمون خوندم وقتی جمع ترکید از خنده تازه فهمیدم اشتباه میخوندم😩😩😩😩 الانم هنوز داییم میگه بخون برامون😁😁

گفتم ( تو دل یه مزرعه/ یه کلاغ رو سیاه/ هوایی شده بره/ کابوس امام رضاا) پابوس رو فکر کردم میگه کابوس  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ارههه🤣🤣🤣

من تا الان فکر میکردم میگه اونی که غده ای بود 😐🤣🤣

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
یا آهنگ انگزع انگزع انگزع وزع😐

وااییی اینو که کلا کلمات نامفهومی میشنیدم و همون کلمات عجیب عریب رو هم اصرار داشتم با هر بار پخش شدن اخبار بگم 

یدفعه اینجاش رو داشتم میخوندم فک کنم لاشریک میگفت من میگفتم کارگری کارگری☺️

بعد زنعموم شنید غش کرده بود از خنده 😶

اینقدر بهم برخورد که چرا میخنده😒😅😂😂😂